10. alkalommal húzza fel a horgonyt a Debut Yacht

Gyorsan telik az idő, amire tökéletes példa, hogy idén már 10. alkalommal hajózhatunk ki a Dunára a Debut Yacht elektronikus éjszakáján!

Mozgalmas szezont zárt a The Debut csapata, amiben a legjobb, hogy még csak most jön a java! Itt a nyár, már egyre kevesebb a felhő az égen, ami tökéletes okot ad arra, hogy kihajózzunk a Dunára.

Nem először tehetjük ezt át a Debuttel, idén kerek 10. jubileumi hajós mulatságukat tartják meg a Duna lágy hullámzásán, melyet idén is a Hunyadi hajó fedélzetén tölthetünk majd el.

A programot tekintve tizedszerre is a hazai zenei minőséget prezentálják, ahol a Debut Arcok és meghívott vendégeik olyan szórakoztatásban részesítenek majd minket, ami megkoronázza az ünnepi hangulatot és ismételten egy felejthetetlen, közös, elektronikus zenei hajós bulit eredményez majd az életünkbe.

Az éjszakai hullámlovaglásban Andras Garay, Rizkid és Kormix a házon belülről, valamint Azteca és Nigel Sorter a special szerepkörben tetszelegve teremt majd forró hangulatot a hűsítő szabad fedélzetre.
A perzselő house-ok és a sötét tech-house-ok ráadásul a talán egyik legjobbnak mondható hangrendszeren, a VOID rendszerén szólalnak meg.

A vízre szállás élménye tehát garantált, május 27-én irány a Duna és horgonyt fel!;)

Event CSEKK: https://www.facebook.com/events/431244600545372/
Online TICKET: https://oneticket.hu/the-debut-exclusive-yacht-x-10-yrs-292


Szólj hozzá!

1 Comment on this Post

  1. I think your website needs some fresh content. Writing manually takes a lot of time,
    but there is tool for this time consuming task, search for:
    Ssundee advices unlimited content for any blog

    Válasz

Leave a Comment