Paris Hilton összesen £1.600.000-ot DJ-zett össze négy éjszaka alatt egy 13 részes turné első részeként. Tökéletes bizonyíték feltünőségére, miközben a közeljövőben olyan helyeken lép majd a pultba mint Kolumbia, Dél-Korea és Atlantic City.

Az örökösnő a 13 fellépéséből az elsőt augusztus 6-án, szerdán este rögtön az ibizai Amnesia klubban tudta le, ahol az idei évben a rezidens is. Az össztűz persze nem maradt el mikor bejelentette hatalmas, £207,000/óra fizetési igényét egy egyszerű “play-gomb nyomgatós” szettért, miközben állítólag a többi munkavállaló felel a szett technikai részéért.

Egy ibiza-i forrás nyilatkozta a The Sun nevű lapnak: „£1.600.000-t keres a négy éjszaka alatt – £207,000-t óránként.

„A közönség egy része úgy tűnik élvezi, de a legtöbben mégiscsak furcsán néznek, hogy ő csak megnyomja a play-gombot egy Beyoncé Megamix-hez.”

Paris megerősítette, hogy megkapta az összeget négy éjszakás munkájáért, vissza-tweetelt egy rajongói üzenetre a róla elterjed magas bérek kapcsán. A tweet így hangzott:

“Csak Paris Hilton tudja ezt, mindössze négy éjszaka alatt £1.6M-t keresett DJ-ként Ibizán. Vicc”

Párizs minden bizonnyal remekül érezte magát az Amnesia-ban. Erről tanúskodik Twitter-csatornája, ahol megosztja követőivel, milyen nagyszerűen érzi magát és felfedi melyik az aktuális kedvenc dala, melyet játszani is fog: mi más is lehetne, mint Calvin Harris és a Summer.

„Csodálatosan érzem magam, Calvin Harris dala a Summer pedig annyira beteg! Imádom!” – írta

Párizs turnéja aztán a barcelonai L’Atlantida klubban folytatódtt,, majd fellépett St. Tropez-ban és ezután két dátum szerepelt a naptárában Portugáliában.

A 33 éves előkelőség továbbrepül, Dél-Korea, Kolumbia, Marbella és Barcelona még várja, hogy megmutassa az ott élőknek/nyaralóknak DJ tudását. Majd több alkalommal visszatér Ibizára az Amnesia-ba ezen időpontok között.

Ha valakit érdekel, Paris turnéjának utolsó fellépése a New Jersey-i Atlantic Cityben megrendezendő The Pool After Dark buli a Harrah’s-ban október 11-én lesz.

forrás: http://www.thesundaily.my/news/1135742