4+1 napos programsorozattal zárja az évet a Cinema Hall

A the new Cinema Hall 5 programmal várja az elektronikus zene kedvelőit az év végi hajrában!

A Cinema Hall klub 2018-ban túlélt mindent és mostanra teljesen megújult! A hosszú hónapok várakozása meghozta azt az eredményt, hogy a klub októberben végre újra kinyithatott, melyet követően hétről hétre egyre nagyobb szórakoztatói üzembe lendült. Néhány tucat eseményt követően, több időközbeni fejlesztést követően ez jól látszik abból, hogy az év vége pihenésmentesen telik majd az Ajtósi Dürer sor 19-21. szám alatti klubtérben!

Míg december 22-én a The Debut tartotta karácsonyi, téliesített kiadású, klasszik találkozóját, addig a 3 nap családozás után már az év mind az utolsó 4 napján hangok kerülnek kitekerésre a jól szuperáló Martin Audio hangrendszerből, nem beszélve az újév reggeléről!

A teljes évmegváltó táncra december 31-én kerül sor, a „szokásos” The Debut All Inclusive NYE bulin, de nézzük végig röviden ezt a 4+1 napos programot, ami széles elektronikus zenei kínálattal is kedvez a nagyérdeműnek.

December 28-án az Anymood páros lágy elektronikus zenei hullámzásaira ülhetünk fel, akik mellett ezen az éjszakán még 6 további fellépő ütemeire is szórakozhatunk, ha épp már semmi dolgunk nincs az évben.

December 29-án a város, mi több, az ország legnagyobb basszus előszilveszteri buliját viszi a Next Level a mozi terébe, ahol 3 világsztár küldi ki a hangfalakon legjobbjait, név szerint Monxx, Bukez Finezt és Kadaver. Fontos tudni, hogy az esemény már teltházas, senki ne induljon el jegy nélkül!

December 30-án a szintén teltház gyanús Music Killers 100% House Classics buli jelentkezik évelengedő éjszakájával, ahol Antonyo, Jovan, Lauer és Newl gondoskodik arról, hogy az év utolsó előtti éjszakáján minden terhet letehessünk.

December 31-én pedig már minden éves nehézségtől megszabadulva érkezhetünk meg egy olyan lezáró éjszakába, megnyitó délelőttbe, ahol a teljes zenei ellátás mellett teljes kiszolgálást is kapunk, hiszen a The Debut szilvesztere nem véletlenül kapja minden évben az All Inclusive jelzőt. Mindez épp egy tucat lemezlovas részvételével, a Last Dance éjszakán 8, a First Dance reggelen 4 fellépővel vár minket!

Bármelyik eseményt is választjuk, az tökéletesen szolgál egy utolsó szórakozásra még 2018-ban, melyekről bővebb infókat a Cinema Hall Facebook oldalán kaphatunk!

És persze, Goodbye 2018, Happy New Year 2019!

 


Szólj hozzá!

Leave a Comment