A The Corner újra nagyot dobbant

Az Anthony Parasole nevével fémjelzett The Corner a legkomolyabb techno labelek egyike a világon, és ahogyan azt egy ilyen kaliberű címkének illik, minden egyes alkalommal valami igazán különlegessel hozakodik elő. Hamarosan itt a legújabb nyalánkság a Bloodlines EP, de hogy ne szenvedjünk hiányt a jóból, a label már bejelentette a következő kiadványt is.

Bloodlines EP
Ez egy három track-et hordozó EP, melyen Parasole muzsikája mellett Marcel Dettmann, és Silent Servant szerzeménye is helyet kapott. Marcel Dettmann „Take One”-ja nem kíméli a táncolni vágyókat, kicsit fémes, a torzított hang érthetetlennek tűnő szöveget manifesztál, mindezt a feszültséget feloldja Silent Servant „Mechanics Of Emotion” névre keresztelt szerzeménye, dallamosabb, atmoszférikusabb hangzással operálva, majd Parasole az „Intel”-el mindent felborítva, dinamikusan, rádióbeszélgetéseknek tűnő hangfoszlányokkal, mélyebb dobritmusokkal varázsol. Imádjuk az ilyen minőségi megosztott EP-ket.

Bloodlines EP track list
A1 Marcel Dettmann – Take One
B1 Silent Servant – Mechanics Of Emotion
B2 Anthony Parasole – Intel

Attempt No Landing EP
A következő gyöngyszem az Attempt No Landing EP lesz novemberben. Ez a korong 3 szerzeményt hordoz majd. A művész nem más, mint Phil Moffa, aki a Resident Advisor technikai rovatának írója, és nem mellesleg kiváló dj/producer. A „Magnetic” csak úgy zakatol a célállomás felé, a „ Molecular” közben szó szerint a molekuláidat keresgélheted az űrben. Teljes a megőrülés. És végül stílusosan megbabonáz az „Ignition”. Szépen felépített korong ez. Nagy hangerőn brutálisat szólhat.

Attempt No Landing EP track list:
A1 Magnetic
B1 Molecular
B2 Ignition


Szólj hozzá!

Leave a Comment