ADE 2018 – Taroltak a fellépők második hullámával

Újabb nevekkel bővült  a világ legnagyobb fesztiválján és elektronikus zenei konferenciáján, az Amsterdam Dance Event-en fellépők sora: Amelie Lens (BE), Axwell / Ingrosso (SE), Broederliefde (NL), CIFIKA (KR), Kiasmos (IS), Oliver Heldens (NL), Ricardo Villalobos (CL) és Sasha (UK), csak hogy néhányat emeljünk ki a sok közül.

Egy hónappal a kezdés előtt a line-up már majdnem teljes a BUMA által kezdeményezett ADE-ra. Idén huszonharmadik alkalommal kerül megrendezésre a fesztivál október 17. és 21. között, melyre több mint 400.000 látogatót várnak. Rekordszámú, nagyjából 200 helyszínen közel 2500 művész fog fellépni, mellyel a szervezet öt teljes napig helyezi Amszterdamot a világ elektronikus zenei piacának epicentrumává.

20171022_AMF_Vincent_van_den_Boogaard_001_6583

Idén a 30 éves holland Dance előtt is tiszteletét teszik a szervezők, a jelenség erősen meghatározza majd a nappali és éjszakai programokat. Hiszen most ősszel lesz a gazdag történelemmel rendelkező új zenei hullám kialakulásának 30-adik évfordulója. Manapság már csak EDM-ként nevezzük, de a fogalom sokkal később vált ismertté, mint ahogyan a műfaj megszületett. Viszont kétségkívül az elektronikus zenei történelem egyik nélkülözhetetlen alappillére.

A 2018-as ADE-t Október 17-én, szerdán nyitják meg, ezúttal Colin Benders és a Metropole Orkest koncertjével.

Jelenleg így néz ki a második körrel kiegészített fellépők névsora:

unnamed (1)

 

További információk a rendezvény hivatalos weboldalán: amsterdam-dance-event.nl


Szólj hozzá!

Leave a Comment