Áll a bál a sárospataki Highlander pénteki bulija után

A sárospataki Highlander Club 1997. augusztus 20-án nyitotta meg kapuit, majd igen rövid idő alatt az ország egyik legkapósabb szórakozóhelye lett, ahol techno zene szólt. Fellépett itt egy rakat külföldi név, többek között Chris Liebing, Cristian Varela, vagy éppen Gayle San. Az M47 mellett kétségtelenül a térség legfontosabb intézményének számított hosszú éveken keresztül. Ma már csak ritkán nyit ki a szórakozóhely és külföldi lemezlovasok sem sűrűn látogatnak az ország északkeleti csücskébe. A jelen helyzethez képest mégis egész tisztes line up-ot hoztak össze péntekre, ők maguk úgy fogalmaztak a facebook event bevezető soraiban, hogy az elektronikus zene krémje már felsorakozott a meneteléshez.

A bulit vissza is igazolták ezren, másfélszer ennyien pedig érdeklődtek iránta. Nem egy nagy szám, ha azt vesszük, hogy nagyjából 2000 férőhelyes a klub, de ahhoz képest mégis tisztességes, hogy nem sok hasonló kaliberű rendezvényt szerveznek mostanság a környéken. Bár a klub előre jelezte az esemény falán, hogy a befogadóképesség miatt 23:30-ig tudják garantálni a belépést, 23:30 után pedig az esetleges létszámstop érvénye miatt elsőbbséget élveznek az elővételes jeggyel rendelkező vendégek, mégis rengetegen álltak feleslegesen sorba. A bejutottak elmondása szerint állítólag nem volt bent tömegnyomor és a felső szintet sem nyitották meg. A hatályos jogszabályokról ITT lehet bővebben olvasni.

Ezzel nincs is semmi gond,  hiszen a biztonság a legfontosabb, a kommentek tanulsága szerint viszont már jóval fél 12 előtt kitették a stop táblát. A negatív kommentek azóta mind törlésre kerültek. Az Internet népe azonban nem felejt, sikerült lementeni néhány screen shotot.

high1
high22
high33high44


Szólj hozzá!

Leave a Comment