Analog Music Hall – Újra felkerül Budapest partytérképére a 11. kerület

Jól emlékezhetünk rá, hogy az elmúlt alig egy évben apránként, de folyamatosan épült le a hazai klub kínálat. Lakat alá került a Corvin Club, R33, Kasino, Kuplung, Terem, a legfrisebb hírek pedig a Tesla bezárásáról, illetve újrapozicionálásáról szólnak. A mozgalom szó szerint viszaszorult a föld alá, jelenleg jelnleg alig néhány hely maradt.

A helyi klubszécnát azonban mégsem kellene temetni! Mozgolódásokról hallunk Józsefvárosban, Óbudán és a legfrissebb információk szerint Kelenföldön is! Utóbbi helyszín tehát távol a pesti belváros zajától és a bulituristák tömgkelegétől, Budán található, ami nekünk máris szimpatikus.

Másrészt ahogyan beléptünk a frissen felújított rendezvényhelyszínre, az első pillanattól kezdve megfogott minket a klub érzet. A hely különlegessége hogy nem rendszeresen, hanem kizárólag alkalmanként nyitja meg kapuit az elektronikus zene rajongói előtt és kizárólag saját szervezésű eseményekkel készül, magas színvonalon. Figyeljétek a híreket, ugyanis hamarosan újabb információkkal jelentkezünk. Ami már biztos, hogy december 7-én a kolumbiai Kamilo Sanclemente fogja tesztelni Buda legújabb klubját.

12
18
15
14
11


Szólj hozzá!

Leave a Comment