Balance 024 mixed by Danny Howells

Talán sokan egyetértenek velem abban, hogy a Balance minden idők egyik legsikeresebb mixlemez sorozata. Nehéz egyetlen darabot kiválasztani, de biztos vagyok benne, hogy mind a mai napig szívesen nyúltok vissza az S.O.S trió, Joris Voorn, Lee Burridge, Anthony Pappa vagy a James Holden által készített lemezekhez. Korábban az ausztrál EQ Recordings prezentálta a dupla, esetleg tripla CD-ket, melyek néhány év és egy platformváltás után most újból kaphatók. A kiadványok ma már a Balance Series logo-val ellátva kerülnek a polcokra, de a nagy gonddal kiválasztott előadók, az előremutató zenék, a rendkívül sokoldalú szelekció, egyszóval színvonal ismét a régi.

dannyhowells1

Nagy-Britannia mindig is meghatározó volt a zenei trendeket illetően, így nem véletlen, hogy a Funk D’void által mixelt 022-es és a Radio Slave kezei munkáját dícsérő 023-as darab után a 024-es dupla előadója is a “Ködös Albion” szülötte, aki nem más mint a hastings-i legenda, Danny Howells! A Dig Deeper kiadó alapítóa számra nem lesz ismeretlen terep egy dupla mixlemez elkészítése, lévén egy Global Underground és több Renaissance Masters Series után most ismét lehetősége adódik bizonyítani zenei sokoldalúságát. Legnagyobb örömünkre lelkesedése az évek során mit sem változott, saját Facebook profilján a következőképpen reagált a felkérésre:

“Hivatalos! Végre bejelenthetem, hogy én készítem el a Balance 024-et, ami miatt rendkívül boldog vagyok és emellet nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy rám esett a választás. További információkat a köteljövőben közlök … Köszi!!!”

A mixlemez várhatóan November közepétől lesz majd kapható, a további információkról pedig mi is csak annyit ígérhetünk: amint tudomásunkra jut bármi egyéb azt itt közölni fogjuk! Addig is szóljon egy 5 órás szösszenet, egy kis ízelítő, Howells nagyon egyéni hangzásvilága:
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/78912730″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]


Szólj hozzá!

Leave a Comment