Befutott a 2019-es Time Warp line up!

Április 6-án kerül megrendezésre a világhírű Time Warp eredeti és hamisíthatatlan mannheimi kiadása. Ahogyan azt eddig is sejtettük, ezúttal is számos világsztár és ínyencség található az idei line up-ban.

Összesen 6 teremben lép fel többek között Adam Beyer, Amelie Lens, Ben Klock, Carl Cox, Dubfire, Nina Kraviz, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Solomun vagy Sven Väth csak, hogy a legnagyobbakat említsük, de a lista persze tovább folytatódik…

Emellé a rengeteg zseniális név mellé párosul a Time Warp brand elengedhetetlen kellékei, a lenyűgöző teremdesign, vizuál-, fény-show és a high-quality hangtechnika. Mindezek összessége által a rendezvény képes úgy magába szippantani, mint egy fekete lyuk. Elveszted az időérzéked, közel 20 órán át csak sodródsz az árral, minden léptedet egy-egy nagyszerű track kíséri, majd vasárnap délután 2-kor kiköp magából és csak sokkolódsz, hogy ez volt a Time Warp?
Nagyjából idén is a szokásos nevekre számíthatunk, vagyis a stílus legnépszerűbb előadóira. Nina Kraviz és Helena Hauff b2b-je viszont igazi kuriózum lesz.

TW

Ha Téged is érdekel a rendezvény, ideje minél hamarabb döntést hoznod! A Time Warp már évek óta teltházas. Jelenleg 69 Euro-ért vásárolhatjátok meg a 19 órára szóló jegyet. Mindezt megtehetitek online a Time Warp weboldalán, illetve személyesen Magyarországon Lőrinci László-nál. Elérhetősége: 0630-180-3503 vagy laszlo.lorinci@gmail.com.

További jó hír, hogy idén is indul busz a rendezvényre! A különjárat április 5-én indul Budapsetről. A rendezvény előtt lesz lehetőség várost nézni igény szerint, valamint letusolni és elkészülni egy már bevált helyi uszodában. A buli délután 2-ig tart, természetesen mindenkit megvárnak és utána indul a busz vissza Budapetre. A hazaút előtt is lesz lehetőség felfrissülni, tusolni és csak utána indul tovább Magyarországra.

Buszinfo: https://www.facebook.com/events/292530378252448/


Szólj hozzá!

Leave a Comment