Bezár New York legismertebb klubja, az Output

Egyesek száméra derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint bezár az Egyesült Államok keleti partjának talán legjelentősebb techno / house orientált szórakozóhelye, az Output, Egy facebookon megjelent közlemény szerint a bezárás legfőbb okai a társadalomban bekövetkezendő gyors változások, a kedvezőtlen piaci feltételek és a gyengülő pénzügyi kilátások egyidejű megjelenése között keresendők.

A klub 2013-ban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Abban az időben ez volt az egyetlen olyan szórakozóhely Brooklynban, ahol kizárólag house és techno zene szólt. A záróbulira szilveszterkor fog sor kerülni, ahol John Digweed fog játszani egész éjszaka. A hétvégi Bónuszról igazoltan hiányzó angol lemezlovas harmadik all night long szettjére készül New Yorkban. A csütörtöktől vasárnapig nyitva lévő helyen egyébként ezen a héten többek között Seth Troxler és Hot Since 82 is fel fog lépni.

Ha már lúd, legyen kövér! A Manhattan-ben található Cielo szintén be fog zárni. A két helynek egyébként ugyanaz a tulajdonosa, Nicolas Matar. Több pletyka is szárnyra kelt ezzel kapcsolatban, de a tulaj szerint a két klub bezárása nem függ össze egymással.


Szólj hozzá!

Leave a Comment