Bulizz 2000 méterrel a mindennapok felett!

Van már programod decemberre? Az egész réges-régen úgy indult, hogy néhány jó barát snowboardozni ment Ausztriába és dj-t is vittek magukkal. Ami a kezdetkor, azaz egészen pontosan 25 éve egy meghitt baráti rendezvény volt, mára Ausztria legnagyobb – részben open air – téli fesztiváljává nőtte ki magát. A festői Saalbach téli-nyári üdülőhelyen kerül megrendezése december 13-16. közt.

Idén ott lesz többek közt Chris Liebing, Oliver Koletzki, Mathias Kaden, Claptone, Andre Galuzzi, Pan-Pot, Magdalena, Umek, Karotte, Moonbootica és még sokan mások. A teljes felhozatalt a rendezvény honlapján csekkolhatjátok.

A Rave on Snow az a fesztivál, ahol a sör helyett a forralt bor a menő és a vodkaszóda helyett bombardinóért (forró alkoholos ital) kiáltasz. Három helyszín is van, ahol táncoló hópelyhek közt vegyülhetsz el. Az egyik a már kultikus Schattberg 2000 méter felett egy hegycsúcson, ami csak kabinos lifttel érhető el. A másik Saalbach sétálóutcájának elején, az ún. Dorfplatz, míg a harmadik egy klasszikus napbarnította fahütte az egyik sípálya mentén (ezt a helyszínt gyalogosan vagy taxival normál úton is elérhetjük).

Természetesen fedett lokációk is vannak bőven, egyrészt Saalbach bárjai és szórakozóhelyei, másrészt a mélygarázs (Tiefgarage) és a Center Court, ami, ha nincs fesztivál, mint fedett teniszpálya üzemel. Jegyek 85 eurótól kaphatók, ha már csütörtökön is megtolnád a buliszekeret, úgy 95 euróért belépést nyersz az alpesi varázsba. www.raveonsnow.com


Szólj hozzá!

Leave a Comment