Digital Dream @ R33 – 2014.11.29.

November 29-én egy vadonatúj klubest indul útjára az Infinity Sounds és a román illetőségű Plasmic Records szervezésében. A Digital Dream a kollektív zenehallgatás élményét szeretné megosztani a nagyérdeművel magas színvonalon, nem megszokott formában. Hogy ez mit is takar? Első sorban az elérhető legjobb hangtechnikán, a Funktion One rendszeren fognak megszólalni az ütemek, aztán lesz még brutálkomoly vizuál is Zana illusztrálásában, a line up-al meg egyenesen hiánypótló üzemmódra kapcsolt a szervezőgárda.

Szóval a line up… Kezdjük talán az exkluzív vendéggel. Slam Jr. már hosszú évek óta elkerülte a magyar fővárost, legalábbis fellépések szempontjából. A Strictly! atya azóta az ország nyugati részén a Kapuvár – Sopron – Szombathely háromszögben muzsikál, közben járja a nagyvilágot, például nemrég zenélt Londonban is. Jelenleg Ausztriában él, hamarosan érkezik legfrissebb mixalbuma az Aero, amiről hamarosan bővebben mesél majd a vele készült interjúban.

Folytassuk a sort a Plasmic Records képviselőjével, aki szintén évek óta nem zenélt már a magyar fővárosban. Igen, ő Kool. Az úriember 2007-ig rendszeresen fellépett a budapesti éjszaka legnívósabb eseményein, minden évben ott tanyázott a legendás Kecel Fesztiválok diszkós pultjában. A  Sound Of The Future főszervezője, az Infinity Sounds és a Prime fm művésze a fővárosból ugyan eltűnt pár évre, de azért Magyarország déli régiója /Szeged/azóta is megkapja az optimális Kool-adagot.

Ha már a régi arcok, akkor Sylvie is ide sorolható. Személyében tisztelhetjük Magyarország első nagyobb publicitásban részesülő női lemezlovasát, a legendás FREEE Magazin egykori munkatársát, a népszerű, és kulturális szempontból meghatározó Progressylvie mixalbum szerzőjét. A hölgy az utóbbi években produceri munkákba vágta fejszéjét, jelenleg Khristian K-vel közösen a DefinitelyBAD, valamint önállóan a Fellowtraveller alteregó alatt adja ki zenéit. Az Infinity Sounds csapatán kívül egy nemzetközi kollektíva a Frisky rádió is családjába fogadta.

Ugyancsak a Plasmic képviseletében érkezik városunkba egy fiatal tehetséges dj/producer a román fővárosból Bukarestből. Caval a 10 legjobb román lemezlovas egyike /Nights Awards/, produceri munkái  a Plasmic-en kívül olyan lemezkiadóknál jelennek meg a teljesség igénye nélkül mint, a Tobus, Sot One Records,  My First Love Records, Vandalism Records, Recoverty Tech Records, Zeitlos, vagy a Wavetech Music. Az úriember a román klubélet meghatározó alakja lett az elmúlt években, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy olyan neves szórakozóhelyek rendszeres fellépője, mint a Kudos Beach, vagy a Barocco.

És végül de nem utolsósorban a fellépők gárdájának erőteljes lendülettel feltörő rezidense: Smole! Az Infinity Sounds művésze, a Prime fm lemezlovasa mostanság igen nagy népszerűségnek örvend a budapesti partiéletben, egyre több eseményen vállal szerepet a lemezjátszók mögött, nem kis sikereket elkönyvelve. Szettjei őrületesek, kifinomult zenei ízlésről tanúskodnak.

Említésre méltó maga a plakát is. A fantáziamegmozgató festmény egy világhírű magyar festőművész Mihálka György aka Bőrönd munkája. Bár nem tényleges valójában mutatkozik meg a flyeren – ugyanis a kollektíva grafikusa Fekete László átértelmezte kicsit – így is csodaszép. A szervezők azt az ígéretet tették, hogy az esemény falán megosztják majd az eredeti alkotást is.

A Digital Dream a house, és a techno mélyebb bugyraiban ingázó, egy kevéske progressive hangzásvilággal megfűszerezett, kicsit minimalisztikus, néhol bugyborékolós, atmoszferikus  utazásra csábítja a nagyérdemű közönséget. Az előremutató, különleges zenei, és vizuális élményekkel egy digitális álom válik valóra.

Esemény: https://www.facebook.com/events/941268189235986/

Facebook page: https://www.facebook.com/digitaldreamevents

 

 

Line up:

 

SLAM JR. /Strictly!/

https://www.facebook.com/slamjr.official

https://www.facebook.com/strictlyofficial

 

KOOL (RO) /Plasmic Records, Sounds Of The Future, Infinity Sounds, Prime fm/

https://www.facebook.com/pages/dj-kool_ro/136601966356334

https://www.facebook.com/plasmicrecords

https://www.facebook.com/pages/Sound-Of-The-Future/606274522786924

https://www.facebook.com/infinitysoundsmusic

 

SYLVIE /Infinity Sounds, Frisky Radio, Prime fm/

https://www.facebook.com/djsylvie.hu

https://www.facebook.com/infinitysoundsmusic

https://www.friskyradio.com/show/mind_games/

 

CAVAL (RO) /Plasmic Records/

https://www.facebook.com/DjCaval

https://www.facebook.com/plasmicrecords

 

SMOLE /Infinity Sounds, Prime fm/

https://www.facebook.com/djsmole

https://www.facebook.com/infinitysoundsmusic

 

 

Visual:

Zäna

https://www.facebook.com/zanavisual

 

 

Technika/Sound

Funktion One Hungary

https://www.facebook.com/funktiononehungary

http://www.mobiledj.hu/

 

Hangmánia

http://www.hangmania.hu/

 

 

Flyer

Mihálka György aka Bőrönd

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003012530614

http://www.mihalka.hu/

 

Fekete ‘Diwex’ László

https://www.facebook.com/diwex


Szólj hozzá!

Leave a Comment