Háromszoros rave-csapás a múltból a jövőbe

2019 erősen indul, a több mint 15 éves múltra visszatekintő Neorave partisorozat újra jelentkezik, ezúttal a legendás Supersonic falai között. A teljes szórakozóhelyet megtöltő, múltból induló, jelenen átívelő és jövőbe tartó keménytánczenei utazásra két neves külföldi vendég is érkezik.

A nagytermet Frank Ellrich, azaz A*S*Y*S, a modern acid/hard dance színterek ikonikus alakja fogja erősiteni. Frank zenéi a mai napig helyet kapnak számos DJ repertoárjában, rezidens fellépőként van jelen az összes nagy elektronikus fesztiválon a Tomorrowland-től a Defqon.1-on át a Qlimax-ig. Hazai részről Futurewave egyedi hangzású live fellépését nem érdemes kihagyni, mellette a Neorave-csapat három alappillére, DJ Flatline, blasterNOX, és RikeR, illetve a Total Rush égisze alatt Hiffy & Nu-C hozza el a legjobb happy hardcore zenéket.

A keményebb ütemek kedvelőinek a másik terem headlinereként jön a szlovákiai Rob2Speed, akinek emlékezetes szettjeit már többször megtapasztalhatta az itthoni közönség, a hazai supportot pedig Dr. Folli, Stormrage, Mercenary, DJ Noizemaker, Skyscraper és Feecy fogják képviselni.

És ha még ez nem lenne elég, techno/hardtechno hangzás is kap egy külön termet, ahol DJ Ninth, CosmO_O, Algia, Meatwagon és Phönix fogják váltani egymást.

170+ bpm, pumpáló 4/4, pattogós dallam, mi kell még?  Minden belépő mellé glowstick jár – január 18-án igazi rave-apokalipszis várható Budapesten!

Infók:

Neorave ‘from past to future
2019. 01. 18.
Supersonic – Blue Hell & KVLT (1032 Budapest, Fényes Adolf utca 28.)

Acid/Hardtrance/HappyHardcore terem:

– A*S*Y*S [DE]
– blasterNOX [Neorave Events]
– DJ Flatline [Neorave Events]
– Riker [Neorave Events]
– Hiffy&Nu-C [TOTAL RUSH]
– Futurewave [Neorave Events/Synthesium Events]

Hardcore/Gabber terem:

– Rob2Speed [SK]
– Dr.Folli [Members of Rakehell]
– Stormrage [CENOBITE RECORDS]
– Mercenary [NARG Entertainment]
– Dj Noizemaker [Members of Rakehell]
– Skyscraper [Death Noize Clan Hungary]
– Feecy [Death Noize Clan Hungary]

Techno/Hardtechno terem:

– Dj NINth [FLTH]
– CosmO_O [LD50]
– Algia [FLTH]
– Rootshaper / Meatwagon [FLTH]
– Phönixsonic 

Belépő: 1500 HUF

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/451230618737587/
neoraveflyer


Szólj hozzá!

Leave a Comment