Hétvégi Hírek

A Csütörtöki csekk folytatásaként jöjjön a hétvégi hírek ahol mindenki képbe kerülhet mi történt az elmúlt pár napban Budapesten.  A hozzá illő, és egyben kihagyhatatlan szám pedig a következő:

PRLMNT

Szavak nincsenek rá olyan jó volt, a következő Agoria akkora betűkkel került bele a naptáramba, mint semmi. De kezdjük az elejétől, nem indult 100%-osan mert éjfélkor mikor lementünk még alig voltak, ellenben átható fing szag járta át az egész clubot. Nehéz lett volna eldönteni, hogy rajtunk kívül mindenki folyamat pukizik, vagy egy maroknyi ember durrogtat állandó jelleggel és azt tudják a szervezők ilyen ügyesen keringtetni. Az Audiofly kezdésére (vagyis Luca kezdésére, mert csak ő jött el) még üres volt a tánctér, és ez nem is nagyon akart változni. Az elején nagyon lightossal kezdett, de erre nem akartak elkezdeni mozogni az emberek, így fokozatosan keményített a mixen, ami meg is hozta az eredményt, megtelt a tánctér. Én sajnáltam egy kicsit, jó lett volna egy szálloda szettet meghallgatni, de talán ez kellett ahhoz, hogy Agoria is úgy muzsikáljon ahogy azt tette, akkor pedig hál’ isten, hogy ilyenre fogta Luca a műsort. Nagyot szólt tőle az Octave és a Flash, illetve a záró track, de erről még később.

Luca után Agoria vette át a keverőt, aki addig csak csendben ott üldögélt, nagyon kis visszafogottan iszogatott, ellenben miután odaállt, mindenkinek megmutatta, hogy kell óriási bulit csinálni. Egy laza kis lötyögésre voltam felkészülve ehhez képest a legigényesebb tech houst stílust tette, amit el tudtok képzelni, a Claire-n kívül még ő követte el a Parallel Romance-t, a Battery Park-ot és a Falling Up-ot is. Bár mindezek eltörpültek ahhoz képest, amikor betette a Scala-t. Ekkor egyszerűen felrobbant a hely, de itt ti is megnézhetitek. (Az Awake-t egyébként nem adta le. Az utolsó másfél órában b2b-ben zenéltek ketten, amibe itt nyerhettek bepillantást. A záró szám volt még emlékezetes a buliról, ezt ha most betettétek, nem gondoljátok, hogy lement pedig Luca olyan jól megcsinálta, hogy az egész este egyik csúcspontja volt, de véletlen erről is van egy videó, így mindenki meggyőződhet róla a saját szemével és fülével.

Na ha vettétek a fáradtságot és minden számba belekattintottatok, akkor remélem érzitek miért zeng mindenki ódákat a buliról, tényleg jól felépített remek szettek voltak különleges számokkal. Illetve annyit zenéltek a srácok, hogy szegény Yvel & Tristan-ra már nem is maradt idő, így egyből utánuk Beta vette át az irányítást a középső, jóval kisebb szinten. Még ő is ügyesen táncoltatta a közönséget ám az utána levők már említésre se méltóak. Betától egyébként EZT bírtam nagyon:

Egyszerűen annyira jól éreztem magam pénteken, hogy nem tudtam magam rávenni, hogy meghallgassam Houle-t a Teslában szombaton, (az esélye sem volt meg, hogy ugyanilyen jó lehet, és nem akartam felül írni a szívemben a képet) így sajnos azt nem tudom nektek elmesélni. De egyébként csak jókat hallottam róla és a videókról látszik, hogy megtelt a hely. Biztos nagyon sokan várjátok a következő Agoriát és bár a részleteket még homály fedi, nagyon úgy tűnik, hogy kívánságunk lehet hamarabb teljesülni fog, mint gondolnánk. Addig is gyertek vissza csütörtökön és nézzétek meg, mit nyújt Budapest az elektronikus zene kedvelőinek a hétvégén.


Szólj hozzá!

Leave a Comment