Hétvégi programajánló: CityMatiné, Beach Yoga és szabadéri mozi Csillebércen

Eseménydús hétvégével készül a Napozó: pénteken 13:00 és 16:00 óra között Candyman da Marquis áll be a lemezjátszók mögé, hogy bemelegítést tartson a szombati CityMatiné előtt. A népszerű nappali bulisorozat negyedik felvonása ugyanis Csillebércen lesz, így a medence partjáról és függőágyakból is élvezhetjük majd az ütemeket. Vasárnap a korán kelők a Muditayoga csapatával lazulhatnak le, míg a későn érkezők Bognár Szabi DJ szettjeire pöröghetnek fel, estére pedig – a Secret Cinema jóvoltából – elérhetik a Csúcshatást is.

Candyman da Marquis-t sokan az örök pezsgéssel azonosítják, pénteken viszont csak 13:00 és 16:00 óra között pörgeti a lemezjátszókat (utána zártkörű rendezvény kezdődik), hogy felkészítse a Napozó Népét a szombati, 10:00 órakor kezdődő CityMatinéra. A nappali bulisorozat szervezői ezúttal is a jól bevált line-uppal készülnek: Captain Knuckles, Dj Sobek és Monolit szolgáltatják majd a talpalávalót, de mellettük a háromtagú pécsi DAIDAI is beáll a DJ pult mögé. A CityMatiné ezúttal két helyszínnel várja a vendégeket: a Napozó melletti focipályán (aka Bulizó) egy indián falut építenek fel szombatra, ahol igazi tipik között mulathatunk.  

Jegyárak: 10:00 és 12:00 óra között 1000, 14:00 óráig 2000, utána pedig 3000 Ft-ért lehet jegyet váltani a helyszínen. Tömegközlekedéssel a Széll Kálmán térről induló 21-es busszal lehet megközelíteni az egykori úttörőtábor területét.

A szombati bulit egy sokkal nyugalmasabb vasárnap délelőtt követi: 8:30 és 10:00 óra között a Muditayoga csapatával nyújtózhatunk a medence partján, és a napsütésben élvezhetjük a Yoga Flow legújabb különkiadását. A 2000 Ft-os belépőjegy a jógaóra díját és az egész napos strandhasználatot is tartalmazza. A közös lazítást követően az egyik SouClap alapító, Bognár Szabi veszi át az irányítást, este 9-től pedig Bradley Cooper és Robert De Niro alakítását élvezhetjük a 4X6 méteres kivetítőn. A Secret Cinema elhozza nekünk a Csúcshatást!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1615937682068655/


Szólj hozzá!

Leave a Comment