Idén is Carl Cox lesz a burn Residency DJ tehetségkutató fő mentora

Folyamatosan érkeznek a mixek a burn Residency nemzetközi DJ tehetségkutató versenyre, amelynek fődíja egy 100 000 euró értékű DJ szerződés, valamint a három legjobban szereplő versenyző (akár Magyarországról is) egy-egy ibizai klub rezidense lesz a nyári szezonban. A program főmentora idén is Carl Cox lesz.

Az elektronikus zene egyik legnagyobb alakja, egy élő legenda fogja mentorálni azokat a fiatal, feltörekvő DJ-ket, akik bejutnak a burn Residency ibizai DJ táborába. Carl Cox már 14 éve rezidens DJ Ibizán, saját kiadót üzemeltet, számtalan fesztiválon lépett már fel szerte a világban, tehát megtapasztalt már mindent, amit a DJ karrier kínál és ezt a tudást kész átadni a következő generációnak.

„ – Nem tanítani fogom a versenyzőket, hanem irányítani, tanácsokkal ellátni és a kérdéseikre válaszolni, hogy könnyebben megtalálják a saját útjukat. Ez a program kiváló lehetőség számomra is, hogy találkozzak a következő DJ generációval, beszélgessek velük és nagyszerű zenéket hallgassak.” – nyilatkozta Carl Cox.

A burn Residency programra március 15-ig lehet még jelentkezni, ehhez egy 15-20 perces mixet kell feltölteni a burn energiaital facebook oldalára. Második lépésként pedig a jelentkezőknek népszerűsíteniük is kell pályázataikat, ugyanis a közönség által leadott szavazatok alapján kerülhetnek be a rangsor felső húsz százalékába (például 100 feltöltött mix közül az első 20-ba), ahonnan a központi zsűri országonként öt elődöntőst választ ki. A döntőbe egy úgynevezett virtuális mix-off eseményen keresztül vezet az út, ahol a zsűri az öt legjobb versenyzőből választja ki azt, aki Ibizára utazhat a mentor táborba és képviselheti országát a verseny további szakaszaiban.

További információk, jelentkezés, szavazás és a pontos részvételi feltételek elérhetőek a www.facebook.com/BurnEnergy oldalon.


Szólj hozzá!

Leave a Comment