Ilyen volt a 2017-es Timewarp – A rendőrség beszámolója

Múlt hétvégén rendezték a mannheim-i Maimarkthalle-ban az idei Time Warp-ot. Hat teremben szólt a zene, a technoszcéna legnépszerűbb  zenészeinek főszereplésével. A rendőrség 2017-ben is elkészítette utólagos jelentését a bulival összefüggésben. Idén mintha kevesebb lett volna a munkájuk.

A bulira a világ minden részéről érkeztek látogatók. Legtöbben a mannheimi főpáléyaudvarra érkeztek, a rendőrség már itt megkezdte az átvizsgálást. A hagyományoknak megfelelően ellenőrizték az autópálya északi és déli bevezető szakaszán áthaladó autókat és utasaikat.

A rendőrségi akció során 900 autót, valamint 2000 személyt ellenőriztek. 105 autóst köteleztek vérvizsgálatra. Esetükben alkohol-, illetve kábítószer fogyasztás gyanúja állt fenn. 324 esetben indult eljárás kábítószerrel való visszaélés vétsége miatt. Egy autós üldözésre is sor került. A 22 éves gyanúsított el szerette volna kerülni az ellenőrzést, ugyanis nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel.

A Time Warp szombaton kora este kezdődött és egészen másnap délutánig tartott 17 500 partyarc részvétele mellett. A mentők pedig összesen 16 személyt szállítottak kórházba.


Szólj hozzá!

Leave a Comment