Jeff Millst már megint megdobálták!

Sajnálatos közjáték miatt fejezte be korábban a szettjét Jeff Mills tegnap éjjel a Kompass klub falai között. Történt ugyanis, hogy a szettje közben megdobálták. Megint. Ez már a harmadik alkalom volt, legalábbis amiről tudomást szereztünk. Először 2013-ban Rómában, majd egy évre rá szintén Belgiumban, a Dour Fesztiválon.

Baromi szerencsének mondhatja magát, aki egész éjszaka élőben hallhatja Jeff Millst, aki képességei alapján – nem túlzás azt állítani – a világ egyik legjobb DJ-je. De van, aki ezt nem így gondolja. Bár ilyenkor jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor minek ment oda? Az egészben pont ez a legdurvább, hogy ezúttal nem egy fesztiválon, hanem egy “all night long” klubeseményen történt az incidens, vagyis a renitens illetőnek elvileg tudnia kellett volna, hogy hova jön. A klub ennek ellenére arról biztosította a jelenlévőket, hogy a megvásárolt jegyek árát visszatérítik. Ilyen esetekben szerintem a dobálónak kellene megfizetnie a károkért, aki inkább örüljön, hogy nem verték laposra.

A Kompass pedig Belgium egyik, ha nem a legigényesebb zenei felhozatalával jelentkezik hétről hétre. Tavaly mi is jártuink ott, az erről készült beszámolót ITT olvahstajátok.
kompass


Szólj hozzá!

Leave a Comment