Johnny D meghódítja az AETHER mélységét

Jól indul a december! Az év utolsó hónapjának első szombat éjszakája a house jegyében telik a We Are Cre8tion jóvoltából. December 3. az AETHER-be hívogat.

Nincs megállás és a minőség is változatlan! Ray Okpara és Sascha Dive után a We Are Cre8tion csapat következő vendége Johnny D lesz. A két német bomba house szettjét követően továbbra is a német precizitás talaján hullámzunk tovább, hogy az AETHER mélységének a tompa falak közötti terét a telt basszusok hangosítsák fel!

Johnny D-ről azt kell tudnunk, hogy Ray Okpara tükörképe, akivel együtt terjesztette ki magát, még a Mannheim Collective egyesülése alatt, ahol Nick Curlyvel, Nekessel és Federico Molinarival szervezgették lázasan a house partikat. Ezek a bulik a régió legfanatikusabb arcait gyűjtötték egybe, ahol saját kiadójukon, az Oslo-n keresztül, Johnny D esetében pedig még az 8bit, a Cécille vagy a Cocoon égisze alatt megjelent kiadványok zenei tartalmát juttatták el a house rajongók füleibe, és jobb esetben talpaik alá is.

Afrikai származása nagy hatással volt rá gyerekkorában, stílusát javában formálta a soul, a funk és a hip-hop, majd a breakbeat őrület is átgázolt kreatív világán. 13 évesen került először kapcsolatba az elektronikus zenével. Ekkor még mindenki Johannes Debese néven ismerte, majd nem sokkal ezután már jött a DJ megszállottság, és mára zenéivel bevette a Cocoont, a Mobilee-t, a BPitch Controlt és a Time Warp, Fabric London vagy Amnesia Ibiza rendezvényeit pedig hamisíthatatlan, technóval feltüzesített house szettjeivel árasztja el évről évre.

A halvány sötét, kicsit német, kicsit afrikai beütésű house garantált érzelembontást csomagol a ránk váró estébe, ahol a házigazda Chriss Ronson mellé a Secret Room-ból átugrik Blatti egy laza szettre, a tökéletes ívű warm up felelős pedig Surprise lesz.

Jelszó: a House jó!

Esemény: https://www.facebook.com/events/326629134372592/


Szólj hozzá!

Leave a Comment