Kastély technóval indul a klubszezon Budapesten

A Kiscelli Múzeum épületébe szervezett eseményre nemzetközi vendégek is érkeznek.

Sokak számára vonzó programmal rukkolt elő a budapesti illetőségű DFFRNTLY csapat. Úgy gondolták, hogy a klubszezon kezdetén kinyitják Pandora szelencéjét és a techno kultúrát összemossák egy olyan kultikus helyszínnel, mint a Kiscelli Múzeum csodás belső tere.

A kastély épületet a 18. században emelték és Óbudán található a Kiscelli utca már parkerdőbe nyúló végén. A belső terek monumentalitása biztosan kellő mértékben emeli majd az éjszaka hangulatát, amit az is tovább erősít, hogy itt még a városban, de nem a megszokott nyüzsgésben szórakozhatunk a komolynak ígérkező techno felhozatalra.

kiscelli 2

Mert mindezt kiegészíti az a plusz, hogy a hazai techno line up csúcsára az a Moonwalk duó érkezik, akik a Stil Vor Talent kiadó jeles képviselői és a nemzetközi techno szcéna fontos elemeivé váltak az elmúlt években. A két olasz techno ragazzi igazán különleges zenei élményben részesíti majd a kastély épületbe érkezőket.

Ha unalmasnak tartjuk már az általános klub tereket, vagy mielőtt visszatérünk a szabadtéri bulikból a klubok falai közé, ez az alkalom tökéletes lehet arra, hogy történjen velünk valami olyan, ami még sosem, vagy legalábbis nem sokszor történhetett.

A szeptember 15., szombat éjszakai eseményre már kaphatók jegyek elővételben, miközben az eseménynél minden információt megtalálunk.

kiscelli_muzeum_1


Szólj hozzá!

Leave a Comment