Környzetvédelem és techno – Szombaton rendezik a Save the Earth első állomását

MI EZ?

A Save the Earth a partikultúra és a környezetvédelem hibrid keresztmetszete helyi közösségektől helyi közösségeknek. Ne elégedj meg a tétova négy negyeddel, támogasd részvételeddel a Földet és tarts velünk hónapról-hónapra. Velünk nem kell mártírhalált halnod, de sokat tehetsz a környezetedért. Tegyük meg az első lépést közösen!

MIÉRT?

Mi lesz akkor amikor már nem lesz talaj a talpunk alatt? Egyre nehezebb elmenni olyan vészharangot kongató nagyvilági hírek mellet, melyek sürgős megoldásért kiáltanak. Ennek ellenére, a környezetvédelem ma Magyarországon nagyon gyerekcipőben jár és hiányoznak az olyan erőteljes kezdeményezések, amelyek mindennapossá teszik a tudatos gondolkodást.
A Save the Earth ezt az űrt szeretné betölteni és az elsők között felhívni a figyelmet a klímaváltozás elleni harc azonnali elkezdésére.

♻ HOGYAN NÉZ EZ KI A GYAKORLATBAN?

Mint általában minden ágazatban, úgy a parti iparban is vannak olyan környezetkárosító hatások, amelyeket csökkenteni kell. A Save the Earth sorra veszi ezeket és szakértő szervezetek segítségével talál rájuk hatékony megoldást:

• A helyszínválasztással nem zavarjuk meg a természetet
• Nem használunk egyszer használatos és nem újrahasznosítható műanyag poharat vagy szívószálat
• Megújuló energiákból készülő zöld áramot választunk

HOGYAN SEGÍTHETSZ?

Részvételeddel és belépőddel egy nemes ügyet támogatsz. A Save the Earth minden alkalommal más-más aktuális környezetvédelmi problémára hívja fel a figyelmet és támogatja is az az elleni küzdelmet. (Ilyen problémák a hulladékkezelés, az energetika, vízgazdálkodás stb.)
Most a karácsony közeledtével az ajándékozási szokásokat szeretnénk reformálni és felhívni a figyelmet olyan módszerekre (pl. csomagolás kapcsán), amelyekkel csökkenteni tudod az ökológiai lábnyomod méretét.
Azt pedig külön köszönjük, ha az eseményre érkezésedet alternatív hajtású járművel vagy tömegközelekdési eszközzel intézed!

FELLÉPŐK

Fontosnak találjuk, hogy a helyi közösségek a saját problémáikra találjanak megoldásokat. Így az utaztatás környezetterhelő hatása és a támogatási összegek maximalizálása végett hazai előadók zenélnek hazai közönségnek.
Rengeteg külföldi fellépős buli marad így is a városban, de Földünk csak egy van.

MŰVÉSZETI FELHÍVÁS

Van kreatív ötleted újrahasznosított dekorációra/installációra?
Ötleted támadt a bulival kapcsolatban?
Ne tartsd magadban, várjuk jelentkezésed üzenetben!

LINE-UP

Fent ⇧
Adis Abbé
Bettina Nem
Drizzy
Kali

Lent ⇩
CRIME
Vatsanah b2b SVR101
NYXA

Illusztráció
RebakTomi

JEGYÁR

Egész este 3000 (2000+1000) HUF
amelyből:
– 2000 forint = repohár, zöld áram, helyi művészek támogatása
– 1000 forint = a HuMuSz Szövetség Zöld karácsony projektjének támogatása:
https://humusz.hu/hirek/adventi-zold-kalendarium/24982

Bővebb infó: https://www.facebook.com/events/182692632684633/


Szólj hozzá!

Leave a Comment