Legendás nappal és éjszaka vár ránk a forradalom évfordulóján

Ha valaki a 70-es évek közepén keveredett bele a diszkó szakmába és fogékony volt a változásra, az új stílusok beáramlására, az jó eséllyel belekerült az elektronikus zene forradási pontjába. A közel fél évszázaddal korábbi történések egy embernek örök helyet biztosítottak a tánczene rohamosan fejlődő világában, hogy évtizedekkel később is, még élő legendaként tekinthessünk rá a táncterek felett.

Danny Tenaglia őskövületnek számít, aki pár év múlva betölti a 60-at, de szinte biztos, hogy akkor is még javában keveri majd aktuális legjobbjait. A new yorki születésű e-zenei sztár a világ minden táján nagy kedvenc, aki maratoni szetteket is képes játszani, de legalább olyan órákat okoz, ami felejthetetlen élményként funkcionál az életünkben.

Nagy öröm, hogy a Cinematiné hosszú évek után Budapestre tudja csalogatni, hogy egy október 22., hétfőre eső, nappali buli keretén belül tapasztalhassa meg a hazai közönség, milyen is az, amikor egy igazi pionír áll a pult mögé.

Tenaglia egyenesen az Amsterdam Dance Eventről érkezik hozzánk a RIO-ba, ahol a Chus & Ceballos duó és egy sor hazai fellépő csatlakozik hozzá, kivételesen megszakítás nélkül, nappalból az éjszakán keresztül, egészen az október 23-i, szabadnapi reggelig!

Jegyekért érdemes időben kattintani: https://oneticket.hu/cinematine-017-x-special-edition-2453
Az eseményt itt találjuk: https://www.facebook.com/events/280330275901593/


Szólj hozzá!

Leave a Comment