Megújulás előtt a Corvintető!

Komoly munkálatok folynak a Blaha Lujza téren, december 12-én ráncfelvarrás után vehetünk részt a kultikus szórakozóhely „újranyitásán”.

Hosszú tervezés és előkészítés előzte a meg a Corvintető megújításának munkálatait. A múlt hónapban új vezetőség vette kézbe a klub irányítását, aminek köszönhetően egy merőben más koncepció mentén képzelik el a város központjában helyet kapott közösségi tér mindennapjait.

corvin

Átalakul a belső tér, egy élhetőbb, barátságosabb és mindenekelőtt szebb környezettel várja majd vendégeit, a december 12-től csak Corvin névre hallgató szórakozóhely. A tervek szerint szakítanak a most megszokott miliővel és a mai kor követelményeinek és igényeinek megfelelő enteriőrt hoznak létre.

A külcsín mellett a technikai paraméterek is frissülnek. Mind két teremben telepítésre kerül a hazai fejlesztésű Mogul Audio hangrendszer, több mint 46000 w összteljesítménnyel! Az elengedhetetlen viziualizáció is magasabb szintre lép az összehangolt led és projektortechnikának köszönhetően.

A programok terén is erősít és színesít a Corvin! A klubestek és elektronikus zenei események is új lendületet kapnak, a koncepció középpontjában a magas minőségű zenei produkciók, itthon még újdonságnak számító külföldi artistok és előremutató hazai előadók állnak! Az elektronika mellett, helyett kapnak a koncertek, irodalmi estek, kiállítások, filmvetítések, kulturális és interaktív programok és talán újdonságnak számít, hogy klubkörnyezetbe kerülhet a klasszikus zene is.

December 12-én, egy maratoni, 24 órás buli keretében ünnepelhetjük a Corvin megújulását! Ezen a különleges nappalba nyúló éjszakán 30 válogatott szelektor diktálja a töretlen 4/4-ek lendületet biztosító áradatát…

Facebbok esemény: https://www.facebook.com/events/167054846977272/
Facebook: https://www.facebook.com/corvinteto
Web: www.corvinteto.hu


Szólj hozzá!

Leave a Comment