Megvertek egy DJ-t Ibizán, miután leadta a Despacito-t

Luis Fonsi régóta elismert művésznek számít a latin-amerikai régióban. Európában tavaly ismerhettük meg a nevét, amikor is “Despacito” című szerzeményével pillanatok alatt berobbant a köztudatba. Teltházas koncertet adott a Budapest Parkban, a hype szépen lassan lecsengeni látszik, úgy tűnik, hogy a kontinensen tipikus egyslágeres előadóként fogunk rá emlékezni. Az elmúlt egy évben hallhattuk őt bőven eleget, a többségnek valószínűleg nagyon elege is van már belőle. Ibizán sincs ez másképp. Írhatnánk azt, hogy az ottani publikum némiképp túlreagálta a dolgot, pedig nem. Néha mindenkinek kijár egy csicskapofon.

A pontos helyszínről nincsenek hírek, a német Faze Magazin értesülései szerint a DJ tíz (!!!) alkalommal is lejátszotta a Despacito-t azon az ominózus estén. Ez pedig már az ibizai közönségek is sok volt. Amikor sokadjára lement a “Despacito”, néhányan felugrottak a DJ-pultba és néhány jól méretezett ütéssel leterítették a lemezlovast. A klub biztonsági személyzete nem volt a helyzet magaslatán, nem tudták megfékezni az indulatokat, kihívták a rendőröket. A helyi kékek azonnal elkapták a négy elkövetőt és kihallgatták őket.

Az elkövetők szerint a DJ a hibás, mivel ő maga provokálta ki a verést azzal, hogy egymás után játszotta le újból és újból a “Despacito”-t, csak azért, hogy a közönséget hergelje. A tizedik (!!!) alkalommal végül megelégelték a dolgot és elégtételt vettek főhősünktől. A poén az, hogy a rendőrség mindezek után úgy nyilatkozott, hogy ők sem igazán kedvelik ezt a zenét és teljes mértékben meg tudják érteni a verekedőket. Az erőszak persze soha nem lehet megoldás, viszont ebben az esetben jogosnak mondható a pofon.


Szólj hozzá!

Leave a Comment