Most szombaton 7 éves a legendás mozi tánctere

7 év, 7 fellépő és legalább 7 órányi főidős tánc. Ez lesz a nagy mozi ünnep a Cinema Hall táncterén!

2010-ben legendás klub született! És ezt nem a klub tulajai mondják, hanem a hétről hétre magas létszámú közönsége szemlélteti. Idén ősszel például azonnal 6 teltházas buli került megrendezésre, melyek között ott volt a The Debut Band csak magyar fellépős Halloween bulija, a Budapest Calling által prezentált Anjunadeep Budapest buli, DJ Budai Techno-House Classics albumának 20 éves újrajátszása, vagy a legújabb progressive house sorozat, a Hola!

Cinema Hall október
Nem csoda számba megy ez, egyszerűen az elmúlt 7 év munkája beért, nem máshol, a Cinema Hall táncparkettjén! Bizony, 7 év telt el, hogy a Bécsi úton megnyitott a zegzugos, mozi térben Budapest akkori új klubja, mely sokak számára adott nagy lehetőséget, mind szórakozás, mind szórakoztatás tekintetében. A mozis helyszínt három éve elhagyni kényszerültek, de az ott szerzett tapasztalatokat, a megkötött barátságokat és a közönség minőségi szórakoztatását tovább vitték a belvárosba. Nincs már több terem, egy légtérbe koncentrálódik a közös táncélmény, melynek éves ünnepére november 18-án, szombaton kerül sor, a Dorottya utcában.

A 7-es szám jegyében nem félt a Cinema Hall 7 fellépőt összetenni erre a magas volumenű éjszakára, aminek ígérete abból a line up-ból tükröződik vissza, ahol a svájci Andrea Oliva különleges születésnapi szettje, a brit house fiatal reneszánsz mestere, Richy Ahmed és a Cinema Hall bulikban több ízben közönség kedvenccé vált SIS megjelenése kapja a hangsúlyt. A 7-es úgy lesz teljes, hogy Andras Garay & Jaffa Surfa, valamint a Chuck & Perge páros is pakol egy ünnepi back to back szettet.

Méltó program egy ilyen léptékű ünneplésre, és a legszebb az egészben már csak az, hogy mindezt megelőzi egy egész napos Cinematiné, ahol Andrea Oliva lemezes táskájából előhallgathatunk és a Kaluki Musik háromfős DJ stábjával is egész közelről ismerkedhetünk meg, Patrick Topping, Pirate Copy és Pete Zorba személyében és zenéivel.

Jegyeket a programokra külön és kombinálva is kaphatunk, bővebb infók az eseményeknél találhatók!

Cinema Hall 7th Bday: https://www.facebook.com/events/1949519851937598/
Cinematiné #012: https://www.facebook.com/events/2019915644920387/Szólj hozzá!

Leave a Comment