Nic Fanciulli és Mendo zárja a Debut szezonját

A márciusi tripla parádét követően a The Debut csapata a szezon utolsó klubszeánszára invitál Minket április 8-án, szombat éjjel.

Fél tucat buli után elérkeztünk a The Debut szokásos szezonzáró szeánszához, ahol a megszokottak szerint táncorientált éjszakára számíthatunk.

Már hónapokkal ezelőtt tudhattuk, hogy Nic Fanciulli lesz az, aki az est főszerepét ellátja. Régi kedvenc már a csapat köreiben, aki az angliai Maidsotne Kentből indult neki az elektronikus zenei szcénának. Nevét már ismerhetjük a Renaissance, Global Underground, Balance és Defected mixsorozatokból is, vagy saját kiadója mögül, a Saved Records-ból. Rengeteget tett a szakmáért és természetesen a közönségért, nem véletlenül jelölték már Grammy-díjra is.

Ahhoz, hogy Nic tökéletes táncoltatása biztos ívet kapjon, nem maradhatott ki a meghívott vendégek sorából az a Mendo sem, aki a svájci Alpokból került bele a forgatagba és a világ megjárása mellett már nálunk is járt párszor, legutóbb a 175. The Debut bulin. 2013-ban Avalon című albumával adott visszaigazolást az évek behatásairól, mely hűen tükrözi azt, hogy ő is szeret nagy port kavarni a fellépéseken.

Természetesen a főhősök mellett a The Debut Band hősei sem marathatnak ki a játszmából. Andras Garay, Jaffa Surfa, valamint Rizkid & Kormix; garantáltan táncot serkentő szettjei kísérik az éjszakát, várhatóan nagyon késő reggelig!

Event CSEKK: https://www.facebook.com/events/768948989923470/
Online TICKET: https://oneticket.hu/the-debut-season-closing-265


Szólj hozzá!

Leave a Comment