Október 7-én Budapestre érkezik Apparat

Október 7-én érkezik hazánkba a berlini illetőségű producer és DJ, azaz Apparat – a.k.a. Sascha Ring -, aki hosszú ideig a Modeselektor duóval közösen vitt Moderattal járta a világot – ám a zenekar feloszlásával most újra saját projektjeivel járja a világot, igyekezve felfedezni a jövőbeli önmagát. A német elektronikus zenész-producer rendszeresen lepi meg közönségét azzal, hogy nem korlátozza zenei működését semmilyen jól meghatározható stílusra, egyszerre töri meg a kortárs hullámokat, miközben hű marad az egyedülálló, könnyen felismerhető, nyitott zenei szellemiségéhez. Ezt a nyilvánvaló szenvedélyét a hangtervezés művészete iránt október 7-én a Dürer Kertben lehet megcsodálni, mégpedig a jungle-lel és breakbeattel is remek viszonyt ápoló brit Lone társaságában.

Magyar oldalról pedig a Selected Sounds kiadó két prominense foglalja majd keretbe az estét, mégpedig iamyank, valamint 9b0, akit live-ban hallhatunk majd a Dürerben.

Jegyek korlátozott számban kaphatók még a Dürerben, a Vinyl & Woodban, az Aktrecords-ban, valamint az eseményben található további elérhetőségeken.

Esemény: https://www.facebook.com/events/806907466150813/


Szólj hozzá!

Leave a Comment