OMOH – Meleg és technoszexuális buli a Corvin Bar-ban

Második felvonásához érkezik a meleg és technoszexuális közönségnek szervezett bulisorozat, amelynek havi rendszerességgel a Corvin Bár ad otthont. A nevüket a TEK oroszországi megfelelelőjétől kölcsönző OMOH szervezői elküldték nekünk az esemény alkalmából készített legfrissebb promó mixüket,  mint Shed, FJAAK, Åmnfx, Perth Dug Legend.

“Szeretnénk meghonosítani az underground tánczenei kultúrát a hazai meleg éjszakai életben. Az első buli sikere és a rengeteg pozitív visszajelzés alapján arra lehet következtetni, hogy erre van is igény és ez nagyon boldoggá tesz minket. Nagyon fontosnak tartjuk az események családias, közösségi jellegét, ahol felszabadultan és feszengésektől mentesen, megalkuvásmentes house és techno zenékre táncolhatsz egészen reggelig. Mert óriási tévhit, hogy a melegek a popzenére érzik magukat a legjobban.”

Esemény: https://www.facebook.com/events/993532027411459/

A nevüket a TEK oroszországi megfelelőjétől kölcsönző OMOH szervezői elküldték nekünk az esemény alkalmából készített legfrissebb promó mixüket, amelyben olyan előadók zenéi szerepelnek, mint Shed, FJAAK, Åmnfx, Perth Dug Legend.


Szólj hozzá!

Leave a Comment