Orosz-ukrán techno barátság, 6 számos EP-be sűrítve

Október kellős közepén jelent meg az Airsound Records soron következő kiadványa, melyet a 38-as sorozatszám jelöl, de ennél fontosabb az a 6 track, melyet az orosz-ukrán techno barátság jegyében szerzett két feltörekvő producer.

Oroszország és Ukrajna mindig is adott a négynegyed térbe olyan tehetségeket, akik sajátos, egyedi stílusukkal képesek felborzolni a kedélyeket. A Perm vidékéről származó Confluence és az ukrajnai Vilence is ebbe a kategóriába sorolható, akik az EP címéhez méltó módon tették bele magukat a magyar címkén keresztüli keveredésbe.

asr38

A Post Industrial EP kivétel nélkül olyan számokat ismertet meg a techno világ kedvelőivel, melyekkel a legtöbbször szeretnénk szembe találkozni egy ipari környezetben elhelyezkedő tánctéren. A klubok csak álmodnak ilyen trackekről, ehhez kell a gyári atmoszféra, de egy sötét lyukban is teszik a dolgukat!

Confluence és Vilence nagyon érezhette egymás rezgését, melyet mi is megtapasztalhatunk október 15-től, akár itt rövidítve, vagy a Beatport-ról teljes egészében megvásárolva.

Ha tetszett a kiadvány, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy ne maradj le a kiadó további megjelenéseiről, híreiről sem!


Szólj hozzá!

Leave a Comment