Pénteken Dandy aka Peter Makto és T:Maniak a JustHouse vendég DJ-i a VOLT Music Barban

Október 2-án pénteken éjjel, újra a színtiszta house ütemek kapnak főszerepet a főváros szívében és sokak kedvenc mini klubjában a VOLT Music Barban. A házigazdák, Meszi és Bohumil mellett ezúttal Dandy aka Peter Makto és T:Maniak is ott lesznek.

Egy villáminterjún keresztül belepillantunk a srácok aktuális állapotába, amiből majd a zenék formájában kapunk mi is egy nagy adagot:

Meséljetek a nyárról milyen élményekkel gazdagodtatok bulik terén?

T:MANIAK: …hogy csak a legemlékezetesebbeket említsem, idén is volt szerencsém fellépni a Balaton Soundon, méghozzá a Telekom Rave záró akkordjait húzhattam el, ami baromi jól sikerült, annak ellenére, hogy a 3 órás szett utolsó 40 percét elfújta a vihar. Ezután Szeged mellett is szintén egy tó partján táncoltathattam meg egy baromi jó – Hang Out – közönséget és a kollégákkal még a nyár slágerét is megismertük (Fanta Bodza-vodka)… :) A Palace-ban kétszer is zárhattam az estet (reggelt), elsőnek Guy J és Nick Warren, majd Sasha után. Mindig nagyon jó érzés nemzetközi fellépőt követően még reggel is “megsikongattatni” az embereket! Emellett először kaptam felkérést a CityMatiné csapatától, ráadásul egy live act produkcióra, ami a saját maximalista elvárásaimat is felülmúlta, pedig nagyon kevés időm volt rá készülni. Még a szemerkélő eső sem vette el Matiné népének kedvét, hogy a saját trekkekre és remixeimre mulasson, az ilyen pillanatok nagyon sok energiával töltenek fel, ezekért éri meg csinálni!

DANDY: Rengeteg remek buliban volt részem. Helyenként itt ott, élő halottként voltam jelen a fáradtságtól, de mégis feltöltött ez a nyár. Viszem a lendületét tovább bele az őszi eseményekbe. Moszkva az kiemelt állomásként egy újabb pipa lett a bakancslistán. Nagyon színes most ez elektronikus zenei élet, így pompásan lehetett tesztelni megannyi hangást. Remek közönséget kaptam szinte mindenhol. A szülinapi 6 órás szettem pedig megnyugtataott, hogy még fitt vagyok bőven ehhez az élethez.

Tervek, megjelenések?

T:MANIAK: A nyár végére tervezett The Return EP-m csúszik kicsit, így csak ősszel fog kijönni az Aula Records-n, viszont egy amerikai producer, George Vala nagyon komoly remixének kíséretében! Több befejezettlen trekkemet várják már kiadók, sajnos a megélhetési munkám mellett elég kevés időm és energiám marad az új zenéken dolgozni, de igyekszem még idén napvilágra hozni párat!

DANDY: Még tart a HomeBase EP-nk körüli láz ami az underground körökben jól ismert és elismert Bondage Music-on jött ki, melyről a címadó dal a Resident Advisor augusztusi TOP50ben a 4ik lett. Októberben érkezik az első bakelit EPnk Spanyolországban és szintén októberben adjuk le a második bakelit EP anyagot mely 2016 elején jön ki, ez Német gondozás.

Moszkva felől jön hamarosan egy EP, ahol Echonomist az egyik remixerünk. Továbbra is Deep House, Tech House vonalon mozgunk. A saját kiadón a Truesounds Music-on pedig Stefan Z, Martin Roth, Spieltape megjelenések várhatóak további remek művészek társaságában. Nem unatkozunk!

Bulik is lesznek bőven, de a kiemelt téli TSaládi esemény az a TS Group-pen lesz szintén a VOLT Bár-ban!!

És van új ‘privát gondolatok’ mix is a soundcloud-on! Ezúttal keményebb hangzásban!

https://soundcloud.com/petermakto/petermakto-aka-dandy-private-thoughts013

Mi az a track amit mindenképp lejátszol október 2-án?

T:MANIAK: A The Return biztos felcsendül, valamint az említett amcsi remixer Showbusiness című zenéje, de van egy számomra új kedvenc, amit Marco Carolától hallottam Sonuson és most találtam meg, ez pedig: Lee Walker – Gotta Get (Jacky (UK) Remix).

DANDY: A kettes CDről a 4est…a viccet félretéve, ezúttal nem olyan mély a szett, igazi táncos hangulat lesz, megállás nélkül!

Mit üzensz a jövő pénteken a VOLT Music Barba érkezőknek?

T:MANIAK: Baromira várom már ezt az estét, mivel szeptemberben csak egy fellépésem volt, így mindenki készítse elő a legkényelmesebb tombolós cipőjét, ugyanis tele vagyok jó zenékkel és energiával!

DANDY: “…a szattyán újra leszáll…” !!! Aki tudja érti s ott lesz, mert jó lesz!

Találkozunk október 2-án, pénteken a VOLT Music Barban! (Budapest, Erzsébet tér, Akvárium)

Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/965691396803700/


Szólj hozzá!

Leave a Comment