Pénteken ismét Spirit Circle Szekszárdon

A Spirit Circle csapatának jóvoltából második alkalommal kerül megrendezésre január 16-án Szekszárdon – új helyszínen: a Rolling Pubban (7100 Szekszárd Széchenyi u. 18-20.) – a Tech-Noise clubest, melynek ezúttal Shabaam (Badgirls) lesz a headlinere.

Shabaam a Badgirls team legfiatalabb és egyben legújabb „szerzeménye” viszonylag hamar kezdett a zene felé orientálódni. Ebben óriási szeret játszottak az akkori keceli bulik is, ahol először találkozott igazán azzal a zenével, ami inspirációt jelentett neki. A kezdeti nehézségeket gyorsan áthidalva egy-kettőre a keceli korona v.i.p. bárjában találta magát. Eleinte minden szombaton 1,5-2 óra erejéig gyakorolhatott, bizonyíthatott egyre nagyobb tömeg előtt, majd a kisebb-nagyobb bulikat szervező James Cole (Boszka) adott egyre több lehetőséget a bemutatkozásra. A 2002-2003-as évek mérföldkőnek bizonyultak, mert az emberek ez alatt a két év alatt ismerték meg jobban Shabaam-ot. A kezdeti warm up szerepkört gyorsan váltották a feszesebb ütemeket kívánó főidős vagy reggeli szettek. Egyre több helyen kapott lehetőséget országszerte, hogy csak néhányat a jelentősebbek közül megemlítsünk: Home (Budapest), B7 (Budapest), B (Pécs), X-treme (Kecskemét), DTD (Kiskunhalas), Atlasz (Bonyhád), Citadella (Budapest), Pacha-Coronita (Budapest). 2004-ben otthagyta a Pleasure Soundot, és csatlakozott a BADGIRLS formációhoz (James Cole, Pat Duff). 2004-től hivatalosan is a Club Korona rezidense. A koronában 2003 végétől 2012-ig házigazda szerepkört töltött be, de eközben, mint a hely egyik üzemeltetője (James Cole-al együtt) is tevékenykedett! Ez idő alatt olyan neveket sikerült felléptetni, mint: Marco Carola, Dubfire, Magda, Seth Troxler, Davide Squillace, Sasha, Luigi Madonna…és még sorolhatnánk az illusztris névsort! Shabi 2013-tól a megújult New DTD (Kiskunhalas) egyik új üzemeltetője és házigazdája is! Az elmúlt években az ország szinte összes komoly klubjában fellépett már, vagy, mint Badgirls turné keretein belül, vagy pedig külön. Az összes nyári nagy rendezvényen (Balaton Sound, Sziget, B My Lake) találkozhatunk a nevével. 2013-tól a Magyar Dj Magazin underground részlegének szerkesztője és állandó munkatársa lett. Hamarosan elindul önálló labeljük is az All I Want Music, amelyen számos már ismert és eddig még annyira nem ismert előadók trackjei is napvilágot látnak majd és természetesen saját darabok megjelentetését is tervezi a csapat.
Az est folyamán természetesen ezúttal is helyet kapnak a rezidensek is. Ha a környéken laktok, vagy jártok mindenképpen látogassatok el a buliba ! Jeligénk: Legyen Tánc!! :)

Esemény: https://www.facebook.com/events/1387181954910193/permalink/1397382907223431


Szólj hozzá!

Leave a Comment