Primate Sessions 18 – David Mole

Az elcsépelt, de megkerülhetetlen első kérdés: mikor és hogyan jött képbe a dj-zés?

2006-ban csináltam az első mixet! Az akkori lakótársammal összedobtunk a felszerelésre, az állandó zenehallgatásból állandó gyakorlás lett. Nagyjából igy…

Volt-e valamilyen zenei előképzettséged a dj-zés előtt, játszottál-e valamilyen hangszeren?

Általános iskolás koromtól tanultam dobolni, de ez később sajnos abbamaradt.

Talán sokan nem ismerik pályád korai éveit, a Contra Mundum előtti időszakot. Mesélj nekünk erről, hol, milyen bulikon játszottál 2014-ig? Ha jól emlékszem akkor még más néven nyomultál…

2007 környékén a Pöli és Polarize nevével fémjelzett MADE INN-hez tartoztam, nekik köszönhetően évekig a legjobb bulikon zenélhettem, tanulhattam. Ezenkivül az I LOVE DEEP rendezvényein kaptam rendszeres lehetőséget. A névváltás (Daviss -> David Mole) egy kommersz rádiózenét játszó konkurens dj miatt történt, akivel nagyjából ugyanolyan nevet választottunk. Azóta használom a David Mole nevet.

Tudom, hogy nehéz erre a kérdésre válaszolni, de hogyan tudnád behatárolni a zenei világodat? Nem is feltétlenül stílusokra gondolok, hanem inkább arra, hogy milyen érzéseket próbálsz közvetíteni a szettjeiddel?

A lényeg az, hogy mindig mindenkinek borsódzon a háta!

Vannak-e terveid a zeneírást illetően? Manapság már nehéz dj-ként boldogulni enélkül, de én például úgy érzem, hogy ez elvenné a drága időt a legjobb zenék felkutatása és kiszelektálása elől…

Erről hasonlóan gondolkodok én is, de ettől függetlenül rengeteg TERV van a zeneírás illetően is! Az biztos hogy el fog készülni a saját produkció is, csak idő és energia kérdése :)

Merrefelé hallhatunk téged az elkövetkezendő hónapokban?

A CONTRA MUNDUM bulikon rendszeresen valamint egy uj project keretein belül a BUDAPEST IN THE DARK rendezvényein leszek folyamatosan hallható, megtalálható. Áprilistól júliusig járom picit Európát is.

Mutasd be nekünk kérlek pár szóban az 5 kedvenc lemezed! Tudván mennyi lemezed van, gondolom nem lesz egyszerű kiválasztani ötöt… :)

Mutatok 5 aktuális darabot a táskámból.

Elysée – High Mountain EP(Aeternum Music)
– ’Holdfül’ Sonja csudafinom remixe az egyik kedvenc kiadóm gondozásában.elég magashegyi zene…

Sedee – Ian EP (MALONIAN)
– Sebastian Werle & David Nicolas közös produkciója, a remix és az original is nagyon jó!

Lumieux .- Kesau EP (Purple Inc)
– Abszolút kedvenc most! Az előadóra érdemes figyelni!

Super Moon – I/O EP (Motif Recods)
– Szintén komoly kollaboráció a román szcéne híres fenegyerekeitől!

Archie Hamilton – Troublemaker EP (SUKHUMVIT )
– A londoni székhelyű úriember neve garantált minőség, ráadásul hamarosan el is látogat hozzánk, ha jól csiripelték a madarak!


Szólj hozzá!

Leave a Comment