Primate Sessions 21 – Karambolage

Meséljetek a kezdetekről! Hogyan ismerkedtetek meg, mióta írtok zenét?

Az úgy volt, hogy: zene! 2008 talán ?! Dávid egy helyi klubban volt rezidens, én is mozogtam már erre-arra mint DJ. Akkoriban még nagyon deep house arc voltam. Na igen, megvan! Jött az a bizonyos deepes berlini fless, az hozott össze minket lelkileg. 3 éve kezdtünk el saját trekkeket írni, ez alatt az idő alatt szinte teljesen el is vonultunk, hogy megtaláljuk a zenei megvilágosodást!

Hogyan alakult az eddigi pályafutásotok?

Milliónyi pillanat volt amit most felidézhetnék, saját rendezvénysorozat after.life néven. Azóta ezt már lenyúlta a Tale of Us. hahahha
Nagyon sok barátot szereztünk akkoriban. 4-5-6 éve. Amire legnagyobb boldogsággal emlékszem vissza az a szigetes Colosseum volt, Kanizsai Andrisnak köszönhetően. Valamint a The Clubbos idők Győrben, Sikztah szervezése alatt. No meg imádtam a nappali bulikat, kis fesztiválok, strandon a szülővárosunkban, ugyan itt nyomtuk pár évig a délutáni terasz bulikat is. Jókat lehetett deepelni ezeken a helyszíneken.

Hogy mutatnátok be a zenéteket és a mixet? Kik a jelenlegi kedvenc előadóitok?

Lélekhullámlás, milliónyi gondolattal és érzéssel ami máshogy nem tud kijönni. Kedvenc előadók ? El sem kezdem sorolni! Valamint annyi új arc jön folyamatosan aki valamiben mindig kicsit más, új.. ez az ami nagyon megfog az elektronikus zenében!

Nyugat-Dunántúlról érkeztetek. Hogyan mutatnátok be az ottani szcénát?

Na végre egy kérdés amin nem kell gondolkodnom, ez könnyű!Sopron – Secret Fusion – Andrisék rendezvénysorozatát kb 8 éve látogatom, nagy mértékben befolyásolták a zenei ízlésemet! A legjobb bulik, a legjobb közönség, a legnagyobb flessek, FLOW!
Győr – The Etiket – Sikztah szervezésében az egész országban elismert, díjnyertes rendezvénysorozat, ahol folyamatosan a szakma legnagyobb külföldi sztárjait és a hazai tehetségeit hallhatják a bulizni vágyók!
Az Airsound-os fiúkat is muszáj megemlítenem! Alex Stone-t és Akos Veecs-t!
Múlt héten zajlott a Skyfield! Bánhatja, aki kihagyta! Érdemes odafigyelni a nemrégiben indult kiadójukra, az Airsound Records-ra is! Sok tehetséges és true zenei arc mozog még felénk, akire mindenképpen guglizzatok még rá: Lakvaba, Spacemonkei!

Kik azok a művészek, akik a legjobban inspirálnak?

Jajj ne már! Nicolas Jaar ugrott be elsőre aki régóta, de leginkább mindig az újak, kis nevek. Egyébként maga a hullámzás, a mélység, a dallamok inspirálnak és az a feeling amit egy buliban kapsz ha minden jól működik. Na ki volt Ikreken ? Nekik biztosan nem kell magyarázni! :)

Legutóbb a Corvin Bar-ban léptetek fel. Hogy tetszett? Hol találkozhatunk veletek a közeljövőben?

Atom volt, egyre jobban vonz Budapest! 😛 Ugyan itt, Corvin! Dátumot még nem tudok. Amire nagyon készülünk az a fennállásunk első születésnapja júliusban. KRMBLG & friends birthday bash! Sopronban a PubFictionClub teraszán nyomjuk már délutántól sok baráttal körbevéve, a lineupban velünk tart Alex Stone, Ákos Veecs és a Lakvaba is! Kilátásban van egy meglepetés fesztivál, az oldalunkon minden friss infót elértek!


Szólj hozzá!

Leave a Comment