PURE CARL COX IBIZA 2017 – A Vista Club lesz az idei nyár helyszíne

A Carl Cox & Friends Tobacco Dock-ban tartott szilveszteri partiját komoly célzásnak vehetjük, azzal kapcsolatban, hogyan is képzelik el a 2017-es szezont Ibizán. Cox teljes szettje alatt egy “PURE CARL COX IBIZA 2017″ feliratú pólót viselt, majd még ugyanezen a napon facebook oldalán is posztolt a fent említett név alatt, amelyben ez állt: “Ibiza 2017… We are coming for you!”

Eközben a Game over facebook oldalán is megosztottak egy fotót a Vista Clubról, a következő kommenttel: “reggelbe hajló éjszakák… ” és persze olyan hashtegekkel fokozva a hatást, mint #IBIZA2017 és #DoYouKnow?”

A poszt kapcsán felröppentek olyan pletykák, miszerint Cox azt tervezi, hogy a Pure otthonául a Privilige egykori, kétezer fő befogadására képes legendás terme, a Vista Club fog szolgálni.

Az eredeti poszt közvetlenül a Game over oldalán is megjelent ezután.

A Vista Club – amely régen a Privilege második termeként szolgált, egészen addig, míg különálló szórakozóhelyként meg nem nyitották – olyan bulisorozatok házigazdája volt, mint a DO NOT SLEEP vagy a Solid Grooves, de az Elrow is beköltözött 2012 nyarán.

Carl Cox később azt is felfedte, hogy majdnem 16 év után végéhez közeledik a Global Radion sugárzott műsora is. A facebookon tett bejelentése alapján az utolsó adás február 9-én lesz.


Szólj hozzá!

Leave a Comment