Sascha Dive újra magyar porondon

A We Are Cre8tion sorozat Sven Väth kiadójának producerét hozza el november 26-án a Corvin Clubba, ahol így a legjobb house-okra számíthatunk!

A Chriss Ronson nevével fémjelzett Cre8tion Records újra lendületbe mozdult. A kiadó új arculatot, új koncepciót kapott, amibe a szórakozás, mint elengedhetetlen kellék csatlakozott be, megtestesítve a We Are Cre8tion partisorozatot. Ennek következő állomásaként november 26-án a sorozat vendége a Cocoon Recordings producere, a német Sascha Dive lesz.

Saschat az előre gondolkodó, kifinomult hangzások képviselőjeként tartják számon, akinek belső zenei ébredéséhez főként a Detroit és New York vonalról érkező behatások voltak segítségére, még a 90-es évek közepén és végén. Erősen befolyásolták a deep house keresztapjainak is kikiáltott előadók, mint például Moodyman, Chez Damier vagy Ron Trent, akik által zenei ízlése a mély, telt house, valamint a kifejező, tartalmas hangzások irányába indult fejlődésnek.

Miközben az elmúlt évtizedben világszerte játszotta az észveszejtő house és techno szelekcióit, saját hangzásvilágát is megteremtette, melyek produceri munkájának gyümölcseként olyan kiadóknál jelentek meg, mint a Bedrock, 8bit, Tsuba, Freebase, Deep Labs, Raum, Musik, vagy a Stir15 Recordings. Nem mellesleg Sven Väth is felfedezte magának és azonnal lehetőséget teremtett, hogy a Cocoon Recordings is tagjai közt üdvözölhesse.

2007-ben Deep Vibes néven indította el saját kiadóját, ahol Robert Dietz, Christian Burkhardt, Ray Okpara és például Markus Fix munkái jelentek meg, többnyire VINYL kiadásban! Mert Saschanak fontos a zene megfelelő használatához annak fizikai jelenléte, és számára a hang úgy az igazi, amikor a fekete korongokról szórhatja szét a mélyebbnél mélyebb hangfoszlányait.

November 26-án is ez fog történni, ahol mély és még mélyebb grooveok, morajló hangörvények sötétségében veszhetünk el, önfeledt táncban, a Corvin Club két termében is.

A main stage táncterének tökéletessé tételéről Sascha Dive mellett a sorozatot megálmodó Chriss Ronson szelekciója; a Hi!Fly sorozat és kiadó élvezeteket bontogató Yvel & Tristan párosa; valamint a house egyik elsőszámú hazai képviselője, Jaffa Surfa gondoskodik, míg a kisteremben David Mole a sötét, budapesti ütemeket, a DAIDAI trió a Pécsről érkező déli hangulatot, Surprise pedig új lemezeivel az érzelmes house-t teremti meg ezen az éjszakán!

Esemény: https://www.facebook.com/events/166937167093377/


Szólj hozzá!

Leave a Comment