Secret Cinema & Egbert az A38 Hajó 12. születésnapján

Április 30., az A38 Hajó születésnapja idén is komoly ünneplést hoz. Az esti Quimby-koncert után éjjel a holland és európai tech house két nagy alakja, a tavaly a Szigeten tízezres tömeget szórakoztató Secret Cinema és Egbert tol irgalmatlan, négyórás közös szettet.

Secret Cinema, azaz Jeroen Verheij a holland techno nagy öregje: több mint húsz éve gyártja a műfaj klasszikus himnuszait, amik közül jó pár (Kurzweil, Shake Ur Tek-Ass) Sven Väth Cocoonjánál jött ki. A rotterdami DJ-producer-kiadóvezető fáradhatatlanul szervezi a holland techno és tech-house szcénát, olyannyira, hogy számtalan gigantikus fesztiválshow és arénafellépés után az utóbbi időben kifejezetten a tehetségkutatásra koncentrál. Ezért is hozta létre a Gem platformot, aminek kifejezetten a fiatal holland technoproducerek befuttatása a célja.

A Gemnél tűnt fel a holland “új generáció” egyik legjobb DJ-je, Egbert is, akivel Secret Cinema már jó ideje lép fel közösen, nagyszabású, négy-ötórás szetteket varázsolva.

Egbert van der Gugten a Gem egyik legnagyobb felfedezettje, olyannyira, hogy már ő is rendszeresen jelenik meg a Cocoonnál. Jobbnál jobb remixek, nagyszabású fesztiválpartik és rengeteg B2B Secret Cinemával. Egbert 2013-ban járt már az A38 Hajón, akkor Warm című debütalbumát mutatta be, előtte 2011-ben a Hyperspace-közönséget kergette transzba, aztán tavaly Secret Cinemával a Szigeten lépett fel. Kettejük nagyvonalú, a tecnho napfényes oldalát is felvillantó, house-ra kacsintgató négyórás szettje igazi nyárindító akció lesz – ezúttal nem valami hatalmas, rideg fesztiválsátorban, hanem egy forró hangulatú klubfellépésen.

A Monolit igazából nem monolit, hiszen a név egy producerpárost takar. Szebenyi Dávid és Riederauer Dániel duója 2010-11 táján kezdett zenélésbe, eleinte DJ-ként, aztán hamar eljött az idő, hogy producerként is dolgozzanak. Az eredetileg VJ és dizájner Szebenyi remekül kiegészíti a képzett zenész Riederauert, így aztán a Monolit komoly, koncepziózus tech-house actté nőtte ki magát.

A38 Hajó 12. születésnap
Secret Cinema & Egbert (NL)
Monolit
2015. április 30., csütörtök 24:00
A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő
Jegyár: 3500 Ft, elővételben: 3000 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón. A fellépés támogatója a Holland Királyság Nagykövetsége.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1704973029729776/

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon.
A fellépésre jegy vásárolható bankkártyával vagy MasterCard Mobile alkalmazással az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.


Szólj hozzá!

Leave a Comment