The Etiket X Hungarian DJ Festival

Ha vannak dolgok, amikre nem lehet panaszkodni Magyarországon, akkor a hazai DJ-k nívója és töretlen népszerűsége a közönség soraiban mindenképp ezek közé tartozik.
Ennek köszönhetően a legemlékezetesebb és legnagyobb visszhangot kiváltó rendezvények sokszor éppen azok, amelyek nagy külföldi nevek nélkül, csak a magyarok által vezényelt tánctér-robbantásból állnak. Ennek oka pedig minden bizonnyal az, hogy a hazaiak pontosan tudják, miért mennek bulizni a magyarok.

A The Etiket pedig ezúttal sem kíván rácáfolni kétszeres „Legjobb klubsorozat” státuszára, s éppen ezért Győrbe hívja a hazai elektronikus zene legjavát, hogy ráerősítsen arra a szellemiségre, ami ilyen menővé teszi a hazai felhozatallal operáló bulikat – nem mellesleg pedig azért, mert március 15-ét isünnepeljük.

Az évek óta zajló Hungarian DJ Festival keretében így a fellépő vendégek között szerepel Hot X, Jay Lumen, Dandy, Gabor Kraft, James Cole, Shabaam, Metha, és természetesen az egész buli atyja és házigazdája: Sikztah.

Március 14-én tehát egy igazán erős hazai mezőnnyel folytatódik a The Etiket 2015-ös éve, ahol garantáltan a magyar közönségre szabott ütemek fogják szétfeszíteni a Vertigo falait.

Lineup:
Hot X
Dandy
Jay Lumen
Gabor Kraft
Sikztah
James Cole
Shabaam
Metha

Venue: / Helyszín: Club Vertigo – Győr Richter J. u. 11.
Start: / Kezdés: 22:00h – End: / Befejezés: 7:00h
At the venue: / A helyszínen: 3000 Huf / 12 Euro
VIP: 6000 Huf / 24 Euro

Esemény: https://www.facebook.com/events/1603540196543488


Szólj hozzá!

Leave a Comment