Több tízezer ember vett részt Franciaországban egy illegálbulin

Az illegálbulik népszerűsége töretlenül növekszik. Olyannyira, hogy Londonban például tavaly már megduplázódott a számuk. A francia Marigny városánál található egykori NATO katonai támaszponton április 27 és május 1. között tiltott fesztivált rendeztek.

A  Teknival 2018 idén ünnepelte huszonötödik évfordulóját. A rendezvény pontos helyszínét minden évben titok övezi és csak röviddel az esemény előtt hirdetik ki. A hatóság megtagadta az esemény létrejöttét, a szervezők viszont nem fogadták el ezt az álláspontot. Nem sikerült ellehetetleníteni a bulit,  a szervezők pedig 60 000 embert vártak!
Ilyen és ehhez hasonló hangzatos mottók születtek, minthogy „Our freedom is more important than your laws“, valamint „Government say no! But Tekno say Tekno!“.

Teknival-25-632x948

A szervezők arra kérték a résztvevőket, hogy ne szemeteljenek és rendetlenkedjenek! A helyszínen több kisebb színpadot is felállítottak.  Végül összesen mintegy 20 000 fő vett részt az eseményeken szerte Európából. Csekkold a videót, nagyon menő!


Szólj hozzá!

Leave a Comment