Új kiadvánnyal nyitja a 2019-es évet a Dumble Records

A megszokott minőségi EP-k után ezúttal egy válogatással rukkol elő a kiadó, ami január 14-én hétfőn lát napvilágot.

Az új válogatás V.A. Shiring 2019 nevet kapta, amelyen 3 magyar producer munkája is szerepel. Korábban már megtudhattuk, hogy a kiadó magyar tehetségeket is segít, nem véletlen ez a mostani összeállítás sem. Mielőtt elárulnánk hol tart a mostani kiadvány, nézzünk egy pillanatra vissza az utóbbi kiadványokra.

A kiadó több EP-je is bekerült a Beatport Hype Top100lista melodic techno, tech house és deep house csatornáiba. A korábbi kiadványokból már szinte megszokhattuk a rendszeres rádiós lejátszásokat. Eddig legsikeresebb megjelenés a Kostrena album, amin több zene is stabilan vezető pozícióban van. Ezt követi a Fitspiration album, aminek ‘Physical Endurance‘ című száma előszeretettel jelenik meg Spotify listákon is. A sort pedig a Brass Monkey EP zárja, aminek ‘Coparelli’és ‘What you want’ zenéi a mai napig felcsendülnek egy-egy csatornán.

Beatport

Térjünk vissza a 2019-es évre, amikor is a kiadó V.A. Shiring nevű válogatással indítja az évet. A kiadványon elsőként David Salow zenéje hallható, amit egy kollaboráció folytat cp9  közreműködésével. A sort resilient nagyszerű zenéje zárja. Mindhárom alkotás egy kicsit eltér, külön világot feszeget és hangulatával, egyediségével, ami kellőképpen izgalmassá teszi. A megjelenést a következő előadók támogatják valamilyen formában:

Black Coffee, Max Graham, Animal Picnic, Priya Sen, Eelke Kleijn, Soul Button, Alex Nemec, Stas Drive, The White Shadow, Praveen Achary, Paul Hawcroft, Robin de Lange, Above & Beyond, Buddy Suwijn, Cream (PL), Thorsten Kriebus, Unders, Jaques Le Noir, Kosta K, Mark Youssef, Paul Hazendonk, Rafael Osmo, Chris Fortier, Tjerk Coers, Simon Murphy, Richie Hawtin stb.

Azóta született már rádiós lejátszás és kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Egy biztos, hogy az előadókról a későbbiekben is hallani fogunk még és ahogy tudjuk több közös produkció is folyamatban van a fiúknál. Az új megjelenés elsőként megvásárolható a Beatport-on és az összes elektronikus zeneáruházban, mellette persze Apple music, Spotify és Deezer streaming szolgáltas használói is élvezhetik akár a telefonjukon keresztül.

Az alábbi linken tudtok belehallgatni:

Bővebb infó:

Weboldal

Instagram

Mixcloud


Szólj hozzá!

Leave a Comment