Újra megnyitja kapuit az Ambasada Gavioli

Idén ünnepli huszonharmadik évforudlóját ünnepli Szlovénia legendás klubja, az Ambasada Gavioli. Az Adriai tenger partján fekvő Izola városában, az olasz határtól mindössze pár kilométerre található műintézmény a techno számos embematikus alakját felvonultatta már a vendég fellépők között. Legutoljára Richie Hawtin játszott itt, tavaly Halloweenkor.

A klub több, mint egy éve üresen áll. Úgy tűnik azonban, hogy már nem sokáig! Mégha azóta sokan el is temették már a helyet. A klub alapos ráncfelvarráson fog átesni. Felújítják a tetőszerkezet és vizesblokkokat, légkondit szerelnek be, hogy megfeleljen a mai kor követelményeinek, de mégis megmaradjon az épület eredei szépsége. Feljavítják a fénytechnikát és az akusztika is jobban fog szólni. Öt alkalommal már biztosan nyitva lesz nagyobb volumenő partiknak, míg a felső szint egész évben üzemelni fog hisezn az Adria egyik frekventált részéről van szó, ahol rengeteg a turista. Az első vendégfelllépő neve már ismert, december 8-án az olasz Tale Of Us duó a szomszédból fog átruccanni.

Izola Budapesttől 574 kilóméterre található közúton, a táv autóval 6 óra alatt bőven teljesíthető. Ez saját tapasztalat, másoknak is ajánljuk, hogy nézzék meg mert tényleg a régió egyik, ha nem legjelentősebb klubjáról is szó!

ambasada gaviolli2


Szólj hozzá!

Leave a Comment