A Technokunst csapatának köszönhetően szombat este az A38-on először lép fel hazánkban a CLR egyik legújabb üdvöskéje, Monoloc. A vele készült rövid interjút minden technofanatikus számára melegen ajánljuk!

A CLR család oszlopos tagjának számítasz ma már. Kérlek, meséld el nekünk, hogyan kerültetek kapcsolatba és milyen érzés számodra ennek a csapatnak a részesének lenni?
Úgy hat évvel ezelőtt lehetett, amikor új stúdiót kerestem Frankfurtban, mert az, hogy otthon készítsek zenét, egyszerűen már nem működött ebben az időben, ezért rá voltam kényszerülve arra, hogy keressek egy helyet, ahol zajt csaphatok. A sors úgy hozta, hogy lehetőségem nyílt többekkel közösen bérelni egy kisebb stúdiót, ahol még volt szabad hely. Így aztán Brian és Chris (Brian Sanhaji és Chris Liebing – a szerk.) lettek a szomszédjaim. Idővel aztán megismerkedtünk egymással, kiderült, hogy jól megértjük egymást és zeneileg is tökéletesen illünk egymáshoz. Chris-szel, valamint a CLR-rel csodálatos dolog együtt dolgozni. Nagyon sok támogatást kapok tőlük, hisznek bennem. Az együttműködés nagyon inspiráló számomra, otthon érzem magam a CLR-nél!
Művészneved Monoloc. Van esetleg valami története a név eredetének?
A Monoloc névnek nincs mélyebb jelentése, úgyhogy csalódást kell, hogy okozzam neked (nevet).
Tulajdonképpen állandóan úton vagy. Jut mellette egyáltalán idő stúdiózásra? Van valami friss a tarsolyodban? Elárulsz valamit a következő megjelenéseidről?
A stúdiózás és az utazások könnyen megférnek egymás mellett. A hetem abból áll, hogy hétfőtől péntekig stúdiózom, hétvégenként pedig fellépésekre utazom, vasárnap esténként természetesen már ki sem mozdulok a házból.
Következő megjelenésem egy remix lesz Edit Select számára, és az albumom a CLR-nél, ami várhatóan év közepe tájékán fog megjelenni.
A CLR művészei általában hasonló módon, a dj-szett és live elemek kombinásával lépnek fel. A te eszközparkod miből áll?
Jelenleg egy laptop és hangkártya, valamint egy D1 controller. Illetve ha az új albumomról szeretnék zenéket játszani, akkor Ableton Live-ot is használok.
Rendkívül sikeres hónapokat tudhatsz magad mögött. Ért téged valami különlegesen pozitív, vagy esetlegesen negatív esemény?
Egészen fantasztikusra sikeredett a tavalyi évem, de így most semmi különleges esemény nem jut eszembe. Szuper partykon vettem részt, igazán jól éreztem magam ezeken, és természetesen remélem, hogy ez a jövőben is így marad.
Erre az évre van valami különleges kívánságod?
Igazából csak jó egészséget szeretnék, a többi úgyis jön magától.
 
Forrás: partysan.net