Alig néhány éve még úgy tekintettünk Guy J-re, mint a brit Bedrock Records egyik üdvöskéjére. Két szerzői album, megannyi single és még több zseniális remix került ki a kezei közül az utóbbi időben, a studiozás mellett pedig élő fellépései során hazánkban is többszor bemutathatta sajátos sílusát rajongói számára. Sőt, 2012-ben saját kiadót alapított így ma már a Lost & Found label tulajdonosa is egyben. Azóta bőven kinőtte a tehetség jelzőt és elmondhatjuk róla, hogy az egyik legjobban keresett producer/DJ a house szcénában.

A jelenleg a belgiumi Antwerpenben élő izraeli fiatalember egészen egyedi hangzásvilága sokakat magával ragadott. Nemrégiben nem kisebb megtiszteltetés érte, minthogy ő készítheti el a legendás Balance sorozat következő mixalbumát, a második Balance Presents-t, melynek első része Jozif nevéhez fűződik. Egyre sűrűbben találkozunk a jövőben a sorozat kiadványaival, köszönhető a szimpla CD-s, Balance Presents néven elindított sorozatnak ahol most egy teljesen új elképzelés valósul meg, mégpedig egy olyan melyet talán Sasha eddig három részes Involver sorozatához tudnék hasonlítani. Jelen esetben olyan előadók képviseltetik magukat mint a Way Out West, Robert Babicz vagy Guy Mantzur, minden egyes tracket Guy J saját remixében prezentálja a hallgatóság számára!

A mixalbum-sorozat részei közül eddig is többféle koncepció volt megfigyelhető, leggyakoribb esetben az előadók egy dupla CD-s albummal rukkoltak elő, de volt alkalmunk három lemezes változatot hallgatni.  Ezzel olyan DJ-k népes táborába csatlakozott, mint Lee Burridge, Will Saul, James Holden, Joris Voorn, Deetron vagy a sorozat nemrégiben megjelent  23-ik darabját készítő angol Matthew Edwards, azaz Radio Slave.

balance_guyj_packshot_loRes-300x300.jpg
Tracklist:
1. DJ Yellow & Flowers and Sea Creatures – No One Gets Left Behind (Guy J Remix)
2. Roger Martinez & Secret Cinema – Menthol Raga (Guy J remix)
3. Henry Saiz featuring Fab Morvan – Santa Fe (Guy J Remix)
4. APM 001 – Migrants (Radio Slave Accapella) (Guy J Edit)
5. Juan Deminicis – Once upon a time (Guy J remix)
6. Navar – Phases Of Grief (Guy J remix)
7. Pavel Petrov – Fever (Pezzner mix)/DJ T Ft. Cari Golden – City Life (Accapella) (Guy J Edit)
8. Lanoiraude – Waitin’ (Charles Webster mix) (Guy J Edit)
9. Dactilar – Day one (Guy J remix)
10. Echomen – Perpetual (Guy J remix)
11. Guy Mantzur – I’m your country (Guy J remix)
12. WOW – Killa (Guy J Remix)
13. Robert Babicz – Duba (Guy J Remix)

Megjelenések:
Ausztrália: 2013. július 12.
Európa: 2013. július 15.
Amerika: 2013. augusztus 6.
 
Forrás:
http://www.balancemusic.com.au

]]>