A mexikói Rebolledo és a német Superpitcher kattant duója mellkasszőrt villant, és hanyag eleganciával otthonos tengerparti fövenyt varázsol a Hajóra.
A „klubsorozat, melynek régen K-betűvel kezdődött a neve” + Pachanga Boys = óriás lazaság! A júniusi programunk a Pachanga Boys fellépésével fokozza az izgalmakat. Az elmúlt év kettejüktől volt hangos, de nézzük csak a legelejéről! Mauricio Rebolledo mexikói kölök, fekete fürtjei szemtelenül csapongnak, szája dühösen kiált, öklét merészen rázza az ég felé. Vad figura, aki azt csinál, amit csak akar. Először is imádja a kocka egyszerűségű zenei sémát, hogy aztán mégiscsak tegyen belé elég spirituszt. Ihletője a helyi katonai indulók lépkedős ritmikája és a Billie Jean! Talán ebből a feszült ellentmondásból kifolyólag sokszor sötét és pszichotikus a végeredmény. Senki nem csapkodja úgy a dobokat, mint ő: visszahozta a nyers erőt a tánctérre. Szettjeiben van techno, funk és latin életérzés – jól összerázva. Eredetileg ipari formatervezést tanult, amiből ipari zenélés lett, meg egy bár a tengerparton, a „Corvette Ninja”. Ilyen névvel evidens volt, hogy nem kell a fagyit komolyan enni. Mondanunk sem kell, dalainak nyersessége és hanyag eleganciája azonnal utat talált a németek túlgondolt szettjeibe. Mert, ugye kell a kontraszt! A sors véletlenül hozza össze a hórihorgas Superpitcherrel, a hithű Kompaktos dj/zeneszerzővel. Ne kanyarodjunk messze viszont Xalapától: a fiúk sikeres egymásra találása talány, mivel sem méretben, sem hajszínben nem passzolnak. Összetartójuk a misztikus Pachanga Boys Superior Elixír, melyről annyit tudunk, hogy jó idő esetén lehet csak készíteni. A lényege, hogy a pachanga-erő turbózható és az idővel sem kopik el. A „Time” című slágerük rászolgált a nevére: egy világ ismerte meg, milyen az, amikor megáll az élet negyed órára. Június 15-én egy egész éjszaka sűrűsödik össze egyetlen pillanattá, mi pedig vég nélkül fogunk kurjongatni: „pitaya frenesi!”
JEGYEK // TICKETS
> Elővétel / advance: június 14-ig: 1600 Ft
Hol kapható? Pig37 Blitz Grill (VII. Akácfa u. 24.) // A38 Hajó (Petőfi híd, budai hídfő) jegypénztárában, online felületén és viszonteladó partnerei hálózatában.
> Helyszín / on door: 2000 Ft
House és még azon is túl, avagy stimulus az agynak, ritmus a lábnak!]]>