Immáron harmadik albumát jelentette meg a Coméme kiadó feje, vagyis Matias Aguayo. “The Visitor” című korongja újabb utazásra hív bennünket, melyben a Coméme-család számos művészének támogatását élvezheti. Olyan nevekkel kooperál többek között, mint Juliana Gattas, Aérea Negrot von Hercules & Love Affair, Daniel Maloso, Ana Helder, Alejandro Paz, Jorge González és Philipp Gorbachev.
Matias Aguayo a Closer Musik tagjaként, valamint  a Kompaktnál megjelent “Are Your Really Lost”, valamint “Ay Ay Ay” című szerzeményeivel vált egycsapásra ismertté. Dél-amerikai származása nagyban befolyásolja hangzásvilágát, hiszen ő maga Chilében született. A Coméme zenéi még erőteljesebben tartalmazzák ezeket a stílusjegyeket. “The Visitor” című legújabb albuma is egy dél-amerikai utazásra invitálja a hallgatóságot. Az utazás Matias számára is nagy jelentőséggel bír: “Utazó zenészként – és úgy általában – egész életemen át látogató voltam.”
Az album new wave, techno, valamint dél-amerikai hangszerek és stílusok egyvelege. A zene ezáltal keményebb, gyorsabb, valamint közvetlenebbé válik. Mindezekről egy kis ízelítőt kaphatunk, ha meghallgatjuk az új albumról az “El Sucu Tucu” című dalt.
A kiadvány június 24.én jelent meg a Coméme kiadó gondozásában.
Tracklist:
01. Rrrrr
02. Dear Inspector
03. By The Graveyard
04. Llegó El Don
05. Una Fiesta Diferente
06. El Sucu Tucu
07. Aonde
08. El Camarón
09. Do You Wanna Work
10. Levantate Diegors
11. Las Cruces
12. A Certain Spirit
 
]]>