2010-et írt a naptár, amikor két kölni születésű srác úgy vélte, eleget gyakoroltak már otthon ahhoz, hogy gondoljanak egy merészet, végre megemeljék a seggüket és megmutassák a világnak mi is az a hangzás, amit ők képviselnek! Bár fogalmuk sem volt róla, mi fog velük ezután történni, már ebben az esztendőben rögtön az év felfedezettjei közé választotta őket a német Groove, valamint a Raveline magazin is. Zenéjük egyből a legnagyobb dj-k lemezestáskáiban landolt, valamint számos remixfelkérést kaptak.
Hangzásviláguk egészen a lelkünkig hatol, ők maguk egyszerűen csak “super house”-ként aposztrofálják.
Hatással volt rájuk a hip-hop, többnyire előre felvett hangokkal dolgoznak, ehhez adják hozzá összetéveszthetetlen hangzásukat, melynek eredményeként zenéik olyan nagynevű kiadóknál találtak otthonra, mint például Super Flu-ék Monaberry-je, a Monika Kruse által vezetett Terminal M, vagy sajátjuk labeljük, a találó nevű Sunset Handjob.
Ezt a fajta teljes odaadást és szenvedélyt leginkább az élő fellépések alkalmával érezhetjük meg igazán. Kreatív, tele energiával, és anélkül, hogy tudnánk mi történik velünk, az elektroniks tánczene valami egészen sajátos interpretációját mutatják be nekünk. Az apukák arca sugárzik a boldogságtól, az anyukák pedig sikoltoznak. A lemezjátszó számunkra inkább egy hangszer, amival egy teljesen új hangzásvilágot varázsolnak elénk.
Nem a véletlen műve, hogy ilyen nagy szakértelemmel és körültekintéssel bánnak a technikával. Miközben a többi srác sültkrumplit zabált a strandon a haverjaival együtt, Simon 16 évesen már végigturnézta Európát jazz zenészként, majd 20 éves korában belevetette magát az elektronikus zene rejtelmeibe.
Hasonló utat járt be Tobias is a 90-es évek végén, 2000-es évek elején. A “Noisy Stylus” csapat tagjaként többszörös DMC-győztes. “Table Manners” című albumának köszönhetően az akkori break szcéna meghatározó alakjának számított.
Végül, ahogy az a nagykönyben is meg van írva, egy nyári kolbászzabáló verseny döntőjében néztek egymással. Rögtön tudták mi a dolguk és megalapították a fiúbandájukat, melynek az “Andhim” nevet adták.
Miközben szerte a világban fellépések sorát tudhatják maguk mögöt a fiúk, folyamatosan dolgoznak azon, hogy tovább fejlesszék hangzásukat. Számtalan dj és kiadó szimpátiáját elnyerve, optimizmussal tele tekintenek a jövőbe, céljuk továbbra is megtáncoltatni az embereket és mosolyt csalni az arcokra.
]]>