Történelmi pillanatra kerül sor ma este a zürichi Rote Fabrik falai között. Az Animal Trainer történetének első live fellépésére készül. Ez pedig kiváló alkalom arra, hogy közelebbről is megismerkedjünk a svájci duóval.
Adrian Flavor és Sammy Jackson már egészen fiatalon letették névjegyüket a zürichi éjszakában. Sikeres partysorozatunk Rakete néven futott a Hive Clubban, valamint szerte Svájcban, különféle helyszíneken. Közben pedig szép lassan megfertőzte az egész világot az Animal-láz: Watergate, Katerholzig, Harry Klein – egyik európai top klub sem szabadulhat a svájci fiúk karmaiból, sőt ma már olyan egzotikus helyekre hívják őket zenélni, mint például Thaiföld vagy Dél-Amerika. A világ bármely pontján is lépjenek fel, az emberek ugyanolyan izgalommal beszélnek a két virtuóz játékáról.
Zenéjükkel folyamatosan új utat keresnek ahelyett, hogy mások mögött kullognának. Híresen nagy partyarcok hírében állnak, gyakran utolsóként hagyják el az aktuális klubot.
Mindketten szenvedélyes előadók, így e természetes folyamat része volt, hogy zene- és party iránti vágyukat saját hangzásvilágukban is kifejezzék. Elsőként a Stil Vor Talent 3 éves születésnapi válogatásalbumán jelent meg “Talkshow” című zenéjük. Majd sorre követték a megjelenések olyan nagynevű kiadók gondozásában, mint a Poker Flat, BEEf Records, FLASH és Dantze, vagy éppen saját kiadójuk, a Hive Audio. Miközben a legtöbb producer a már jól bevált receptekre esküszik, Adrian és Samy szerzeményei továbbra is ugyanolyan sokszínűek maradtak, akárcsak a dj-szettjeik. A vadállatokat nem könnyű megszelidíteni,ennek pedig különsképp örülhetünk az Animal Trainer esetében!

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/94198767″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]]]>