Technokunst presents Klaudia Gawlas (DE), Isu, Dork
Line-up:
Klaudia Gawlas (Abstract / Masters Of Disaster – DE)
Isu (Technokunst / Lick The Click! – HU)
Dork (Technokunst – HU)
Látvány: Kiégő Izzók
Kicsi, szőke, veszélyes – mi így jellemeznénk augusztusi vendégünket, akit azért hívtunk, hogy lezárjon velünk (és persze veletek) egy forró és eseménydús nyarat. Vendégünk a fesztiváltechno német kisördöge, Klaudia Gawlas!
A fesztiváltechnót tessék úgy érteni, ahogy mondjuk: ezúttal nyoma sem lesz duboknak, finom minimalizmusnak vagy trükkös ritmikáknak. Ha van ugyanis valami, amit a fent felsoroltakhoz hasonlóan szeretünk, az a – szigorúan jó és igényes értelemben vett – eszetlen csapatás. Márpedig abból itt lesz bőven, Gawlas kisasszony ugyanis nem akármilyen múlttal rendelkezik: egyik első szettjét már a Ruhr In Love fesztiválon játszotta, a MAYDAY-meghívás sem sokkal utána következett, majd sorban jött a Nature One és a több neves és többezres közép-európai techno- és tempóközpontú megmozdulás. Aztán ahogy a közmondás is tartja: több ezer német, lengyel és cseh technórajongó nem tévedhet – hősnőnk azóta is visszajáró vendég nemcsak a MAYDAY-eken, vagy a Ruhr-vidéken, de a legnagyobb európai klubokban is. Ennek oka pedig nem más, mint az, hogy Klaudia Gawlas különleges, ösztönös ügyességgel képes bevinni a klubok intimebb tánctereire azt az energiát, azt a lassulás nélküli, explozív örömtechnót, ami más lemezlovasok kezei alatt csak a szabad ég alatt, vagy stadionok csarnokaiban áll meg.
Ezt mi is le fogjuk tesztelni Isuval és Dorkával, csak bírja a hajótest – és persze bírják a kezeitek és a lábaitok! Búcsúztassuk el ezt a nyarat Technokunst-módra, egy igazán felszabadító és zabolátlan partival, mielőtt ősszel komolyabb és okosabb vizekre evezünk!
Belépő elővételben: 1200 HUF
Belépő a rendezvény napján: 1700 HUF
Légy tagja a Technokunst-közösségnek parti-információkért, nyereményjátékokért és napi techno-hírekért!
www.facebook.com/technokunst
www.klaudiagawlas.de
www.a38.hu]]>