FONTOS UTAZÁSI INFÓK MINDENKINEK


A Club Aliga Üdülõközpont a Balaton kapujában, Budapesttõl csupán 90 km-re található. 10 hektáros strand területe 2 km hosszan nyúlik el a Balaton partján.

AUTÓ
Az M7-es autópályáról a 71-es útra letérve közelíthetitek meg. A fesztivál bejáratától néhány perces sétára található az a terület, ahova az autóval érkezők beparkolhatnak. Forgalomirányítók és táblák segítenek majd benneteket az eligazodásban.
http://bmylake.hu/index.php?mod=helyszin
A B my Lake területére kocsival nem engedélyezett a behajtás, kizárólag gyalog, érvényes karszalaggal léphettek be. (A kempingezőknek szükségük lesz az előre kiváltott jegyre, erről ne feledkezzetek meg. A “Jegyek” menüpontban megtaláljátok, hol, hogyan és mennyiért szerezhetitek be!)
GPS: Balatonvilágos, Club Aliga Üdülõközpont
VONAT
Balatonaliga MÁV-val is könnyen megközelíthető mind a Déi Pályaudvartól, mind a Keleti Pályaudvartól. A balatoni menetrend szerinti járatokat itt találjátok: http://www.mav-start.hu/utazas/belfoldi_index.php
TAXI
Aligán belüli közlekedéshez a B my Lake taxi 0-24 óráig a rendelkezésetekre áll, keressétek a +36/84/313333 számon.
Az állomást közvetlenül a főbejárat mellett találjátok majd.
Egységes árakkal dolgozik a cég, vagyis mindegy, hogy “utcai” vagy “telefonos” tarifa, a kilométerdíj minden esetben ugyanannyi.
(Sokan érdeklődtetek, milyen összeggel számoljatok településen belül. A vonattól körülbelül 2500 Ft-ért juthattok az Üdülőközpont területéhez.)
bmy1
bbm2
 ]]>