Már csak alig tizenegynéhány óra és kezdetét veszi a sokak által az év eseményének titulált, ugyanakkor sajnos immáron a nyári szezon végét is jelentő B My Lake fesztivál. A line up önmagáért beszél, az időrendit böngészve pedig valószínűleg mindenkiben felmerült az a kérdés, hogy “na és mikor fogunk így aludni?”. Próbáltunk összegyűjteni néhány trükköt, tippet, praktikát – ha ezeket betartod nagy valószínűséggel frissen, üdén és élményekkel gazdagodva térsz haza jövő héten.
1. Ne tervezz előre! 3 napon át nonstop el leszünk látva jó zenékkel. Felesleges tervezgetni mikor, kit szeretnél meghallgatni, úgyis borulni fog az előzetes programterved.
2. Ugyanakkor ne rohangálj egyik helyszínről a másikra. Ha két számodra kedves dj szerencsétlen módon éppen egy időben fog zenélni akkor válassz. Teljesen értelmetlen otthagyni a szett felét csak azért, hogy belehallgass 20 percre egy másikba. Ennyi idő semmire sem elég, két legyet nem fogsz ütni egy csapásra. Gondolj arra, milyen sok új nevet meghallgathatsz így is.
3. Ha minél kevesebb időt szeretnél értelmetlen várakozással és ismerősök keresésével tölteni, akkor érdemes kijelölni már rögtön a fesztivál legelején mindkét nagyszínpadnál 1-1 állandó meeting pointot. Rengeteg fölösleges telefonálást (“nem hallom, mondd hangosabban!”) és várakozást megúszol ezzel a későbbiekben.
4. Ha kempingezel, vedd számításba, hogy a bejáratnál valószínűleg átnézik a sátrad, ami sok időt vehet igénybe, ezért legyen nálad addig is víz, valamint némi szesz 🙂 Napos helyre pedig véletlenül sem állítsd a sátrat, reggel 7 után esélytelen lesz bármit is csinálni benne 🙂

1453928309_086e1e9436_z

5. Vedd fel a legrosszabb cipőd! Ne legyen új, ne legyen fehér. Úgyis csak sáros vagy poros lesz, ez biztos. Ebből tényleg teljesen felesleges hiúsági kérdést csinálni.
6. Egyél! Könnyű ezt persze mondani, pedig nagyon sok múlik rajta, különösen ha legalább 3 napig mulatunk. Kaja szinte nonstop kapható, ha az orrodat megcsapó étel illata kellemes érzéseket kelt, azonnal állj be a sorba! De amire mindig figyelj: semmiképpen se kezdjél el inni üres gyomorra, mert annak nagyon csúnya vége lesz!
7. Igyál! Na ne csak alkoholt, hanem vizet is! Buli közben és lefekvés előtt is! Utóbbi a legfontosabb! Nagy eséllyel elűzi a másnapi macskajajt.
8. Ha biztosra akarsz menni, lefekvés előtt egyél meg egy algopyrint is.
9. És, hogy az alvásban is biztos legyél: vigyél magaddal a biztonság kedvéért xanax-ot 🙂
10. Ha pedig minden kötél szakad, akkor csak úgy úszhatod meg a másnaposságot, hogy le sem fekszel 🙂 De ezt senkinek nem ajánljuk!]]>