1. Ami zeneíráshoz nélkülözhtetetlen számomra
Számítógép vezérlésével írok zenéket. Ableton Live-ot és Harrison MixBus-t használok, valamint külső csatlakozású szintiket, dobgépeket, effekteket, mint például Yamaha DX200, Korg Monopoly vagy Jomox 999 – attól függ, éppen min dolgozom.
2. Egy ország, ami leginkább lenyűgöz
Japán. Közép-európaiként itt éltem meg a legizgalmasabb kulturális kontrasztot. 2008-ban zenéltem ott először a Labyrinth Festivalon. Teljesen le voltam nyűgözve! Mindig szívesen térek vissza Japánba. 
3. A legkülönlegesebb hely, ahol valaha jártam
Van egy bár a Marina Bay Sands Hotels tetején Szingapúrban. Nem csak a szédületes magasság és az architektúra nyűgözött le, hanem maga az a tény, hogy a környéket – beleértve egy parkot, kikötőt, iroda- valamint lakókomplexumot – a tenger feltöltésével nyerték egészen rövid idő alatt.
4. Ami a leginkább vonzó a dj-szakmában
Lehetőségem nyílik eljutni a Föld legkülönbözőbb helyeire és megismerni az ott élő embereket. Sajnos minderre  gyakran csak kevés idő áll rendelkezésre, ezért igyekszem ezt az időt olyannyira kihasználni, amennyire csak lehetséges.
5. Kedvenc zeném jelenleg
Peter Van Hoesen – Attribute 39 (Donato Dozzy Remix). Hihetetlen zene, garantált a libabőr! 
6. A fellépéseim után legszívesebben
a természetbe menekülök. Évente egy alkalommal 3-4 héten át keresek magamnak egy helyet, ahol távol a stúdió és a bulik hangjától teljes mértékben ki tudom magam kapcsolni. Ilyenkor nincs se facebook, se e-mail, se telefon és társai.
7. Akik nélkül soha nem tartanék ott, ahol most
A fiúk és a lányok a Berghainból. Mielőtt 2005-ben rezidens lettem, minden fellépést elvállaltam, néha akár egész mókás szituációk árán is. Miután rezidens lettem éreztem azt, hogy révbe értem, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok a Berghain csapatának.
8. Ami leginkább fel tud bosszantani
Nyugtalan, lökdösődő utasok a repülőgépen, rossz technika a bulin, rosszul behangolt rádióállomás
9. Három dolog, amire mindenképp szükségem van, ha útnak indulok
Idő, barátok. jó zene
10. A tökéletes nap számomra
Szép az idő, nem szorítanak a határidők, a dolgok maguktól történnek. Ez a legszebb otthon Berlinben, de a világ máshol is csodálatos lehet.
11. A legőrültebb dolog, ami egy fellépésen történt velem
Kissé már be voltam nyomva és megállítottam egy dj-kollégám lemezét csak azért, hogy el tudjam olvasni, mi a címe.

Forrás: musikbord.de]]>